Sidan innehåller annonslänkar

Darts Little Tasmanian Devil

Jämför produkt Darts Little Tasmanian Devil online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Darts Little Tasmanian Devil i kategorin Beten här hos oss.

Produktinformation

Darts Little Tasmanian Devil är ett otroligt effektivt superbete för regnbåge, öring och lax. Kroppen går att böja, vilket gör att du kan justera gången och rörelserna utifrån hastighet, djup och inspinningsteknik.

4-pack med utvalda färger. Specifikation Vikt 7 g Längd 3.7 cm Krokstorlek 10 Djup ca 1 m .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Rapala Ott's Garage Tiny 4Cm -20%

Rapala Ott's Garage Tiny 4Cm är en tyst, lite mindre balsawobbler, som fiskar extra bra i vatten med hårt fisketryck. Den tunna, rundade skeden och den smala kroppen ger ett snävt rörelsemönster som är effektivt i krävande situationer när fisken inte riktigt är i stöten. Dessutom gör betets utformning att du får en bra känsla för bottenstrukturen och att du vet precis när det är dags att göra ett spinnstopp och trigga fiskens huggreflexer. Färgerna är väl beprövade för abborr- och gäddfiske. Levereras med sylvassa och otroligt starka VMC Black Nickel 1x Strong-krokar. Utvecklat tillsammans med det amerikanska fiskeproffset Ott DeFoe! Specifikation Djup: 1.2 m Kroppslängd: 4 cm Vikt: 8.75 g

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023