Sidan innehåller annonslänkar

Darts Screw Head

Beställ Darts Screw Head på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Darts Screw Head inom kategorin Beten.

Produktinformation

Darts Screw Head är en jiggskalle med skruv istället för en traditionell jiggkrok. Jiggskallen har en extraögla på undersidan för infästning av stingertafs.

Den här typen av jiggskalle är ett måste till det moderna spinnfisket efter gädda. Egenskaper Betestyp - Jigg.

Antal - 2 st per förpackning. Vikter - 7g, 10g, 15g, 20g. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Rapala Scatter Rap Husky 13 cm -25%

Rapala Scatter Rap Husky 13Cm Bsh är den legendariska balsawobblern Rapala Husky men utrustad med Scatter Lip. Designen gör att Scatter Rap® Husky får en mycket oregelbunden darrande gång från vänster till höger som imiterar en en flyende fisk. En wobbler som passar utmärkt till göstrolling men även våra andra stora predatorer som gädda, lax och öring brukar inte tack nej när den passerar framför näsan. Färgerna är framtagna för att passa det nordiska fisket.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023