Norröna Trollveggen Superlight Down850 Jacket M's Arednalin

Beställ Norröna Trollveggen Superlight Down850 Jacket M's Arednalin på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Norröna Trollveggen Superlight Down850 Jacket M's Arednalin inom kategorin Jackor.

Produktinformation

Norröna Trollveggen Superlight Down850 Jacket M"s är enligt Norröna världens lättaste dunjacka med damer. Huvudmaterialet är ett högteknologiskt, vindtätt och extremt lätt 100 % återvunnet 7D-nylonmaterial tillverkat i Japan.

Den är lätt att packa och är lätt och hållbar för sin vikt. För att få utmärkt värme i förhållande till vikt är jackan fylld med RDS-certifierat 850-gåsdun av hög kvalitet.

Den här jackan blev till när vi ville skapa den ultimata dunjackan för maximal värme och packbarhet i förhållande till vikt i ett minimalistiskt och anpassningsbart paket. Du kan använda den både som ett mellanlager och ett yttre lager, vilket gör den till ett fyrsäsongsplagg.

Funktionerna hålls minimalistiska och rena för att följa designuttrycket. Jackan har en smal passform med längre skärning bak för extra skydd.

Den Y-formade passformen garanterar god rörlighet. För att säkerställa en jämn och varaktig fördelning av dun är den tätt kviltad.

Enligt Norröna världens lättaste dunjacka med damer. Detaljer Extra lång i ryggen Två handvärmare fickor Minimalistiska elastiska manschetter Kan packas i egen ficka Material Yta av återvunnen nylon, down850™ RDS-certifierad.

Responsible Down Standard. (RDS) Vikt 200 g .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Jackor från andra varumärken

Upp till 33% rabatt
Sail Racing Pole Down Jacket Carbon

Jackor från Sail Racing

Se vad Sail Racing har inom Jackor.
Upp till 31% rabatt
Rab Batura Jacket Black

Jackor från Rab

Utforska allt inom Jackor från Rab.
Upp till 31% rabatt
Klättermusen Bore 2.0 Jacket U

Jackor från Klättermusen

Missa inga bra priser på Jackor från Klättermusen.
Upp till 28% rabatt
Elevenate M Bec De Rosses Jacket

Jackor från Elevenate

Här har vi samlat Jackor från Elevenate.
Upp till 25% rabatt
Peak Performance W Vertical Pro Jacket Motion Grey

Jackor från Peak Performance

Utforska allt inom Jackor från Peak Performance.
Upp till 10% rabatt
Mammut Nordwand Advanced Hs Hooded Jacket Women

Jackor från Mammut

Se produkter inom Jackor från Mammut.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023