Sidan innehåller annonslänkar

Wilfa Svart CGWS-130B Aroma Kaffekvarn

Beställ Wilfa Svart CGWS-130B Aroma Kaffekvarn på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Wilfa Svart CGWS-130B Aroma Kaffekvarn inom kategorin Kaffemaskin.

Produktinformation

SVART AROMA GRINDER – FOR NORDIC TASTEMed vår kaffekvarn Svart Aroma och hela bönor i skafferiet har du alltid nära till storslagna kaffeupplevelser. Genom att mala kaffet själv kan du lättare få din kopp kaffe att smaka precis så som du vill ha den och du får fler möjligheter att utforska din personliga smak.

Bara den härliga doften av nymalda bönor i köket är i sig själv en stark anledning att skaffa sig en egen kvarn. Det är också ett sätt att försäkra sig om att alltid ha färskt och välsmakande kaffe hemma.MotorSvart Aroma har en ny och förbättrad motor med lägre varvtal som ger låg värmeeffekt vilket innebär att kaffets doft och smak bevaras så bra som möjligt.Konisk kvarnKaffekvarnen har en konisk kvarn som garanterar snabb och jämn malning av kaffebönorna vilket ger ett perfekt malt slutresultat.Många inställningarVälj mellan att mala allt från finaste mocka till grovt kokkaffe.

Med denna kaffekvarn finns det många olika malningsinställningar så du kan hitta inställningen som ger den perfekta smaken för just dig. Välj mellan kokkaffe, filterkaffe, presskaffe, mocka och aeropress.Enkel att användaJustera enkelt malningsinställningarna genom att vrida på bönbehållaren, bönbehållaren guidar dig vilken inställning som passar för vilken typ av kaffe.

Kaffekvarnen har en säkerhetsfunktion som gör att den inte fungerar om behållaren för för malet kaffe inte sätts in korrekt. Den medföljande kaffebönbehållaren och kaffelådan är gjorda av transparent plastmaterial med ett UV-filter som skyddar mot solljus.TimerMed 30 sekunders timer ställer du enkelt in tiden efter mängd kaffe du önskar mala och därefter stänger kvarnen av sig självt.Enkel rengöringMed avtagbara delar är det lätt att underhålla och rengöra din kvarn. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023