Sidan innehåller annonslänkar

FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkblå

Jämför produkt FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkblå online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FitNord Seal Two tvåsitsig kajak 2023, mörkblå i kategorin Kajaker här hos oss.

Produktinformation

Mörkblå uppblåsbar kajak i solid konstruktion, god bärförmåga och slitstarkt material av pvc och dropstitch. Turkajaken passar er som vill paddla i lugna sjöar och hav.

Produktbeskrivning

En kajak är en smal, spetsig båt som drivs framåt av en paddel. Det är ett utmärkt sätt att utforska vattnet och upptäcka naturen på ett unikt sätt.

Fördelar med att paddla kajak

  • Träning: Paddling är en utmärkt träning för armar, axlar och rygg.
  • Avkoppling: Att paddla ger en avkopplande känsla och möjlighet att komma bort från vardagens stress.
  • Utforska naturen: Kajakpaddling ger en unik möjlighet att utforska naturen från vattnet, se djurlivet och uppleva platser som inte är tillgängliga från land.
  • Socialt: Att paddla med andra är en rolig aktivitet och en möjlighet att umgås.
  • Ekologiskt: Att paddla är ett miljövänligt sätt att transportera sig på vatten.

Varför kajakpaddling är så roligt

  • Upplevelsen av att vara nära naturen.
  • Spänningen av att utforska nya områden och upptäcka nya saker.
  • Träningen och den avkopplande känslan som kommer med paddling.
  • Möjligheten att umgås med andra paddlare och dela upplevelserna med dem.

Så varför inte prova kajakpaddling nästa gång du vill upptäcka naturen på ett annat sätt?

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kajaker från andra varumärken

Upp till 20% rabatt
FitNord Seal Two Kajak Black (K2)

Kajaker från FitNord

Här har vi samlat Kajaker från FitNord.
Upp till 20% rabatt
Saimaa Kayaks Trek

Kajaker från Saimaa Kayaks

Missa inga bra priser på Kajaker från Saimaa Kayaks.

Se gärna också

Saimaa Kayaks Adventure 2 -20%

Saimaa Kayaks Adventure 2 uppblåsbara kajak för två är den mest populära uppblåsbara kajakmodellen på grund av sin mångsidighet. Kajaken har god bärkapacitet och lämpar sig på grund av sin stabilitet, användarvänlighet och säkerhet som allmän- och utflyktskajak för hela familjen. Kajakens bredd och de runda pontonkanterna av PVC gör kanoten stabil, vilket gör det lätt att stiga i och ut ur den öppna kajaken, även om balansen inte skulle vara den bästa. Man behöver heller inte oroa sig över att kajaken kantrar vid paddling, även om den andra paddlaren (eller till och med en hund) skulle påverka balansen. Adventure 2 är en mångsidig kajak, eftersom den kan användas av en paddlare genom att flytta sätet till mitten, vilket frigör utrymme för utrustning för en längre resa. Två avtagbara fenor och en lång vattenlinje hjälper till att hålla kursen, vilket gör även längre turer behagliga. Det praktiska lodräta stänkskyddet i fören hjälper till att hålla vågorna på utsidan. På grund av sin stabilitet är Adventure 2 ett utmärkt val av kajak även för fiske. Ett hållbart och hårt dropstitch-golv bibehåller formen på kanoten och ger den tack vare det höga fyllningstrycket utmärkt glid. Golvet är belagt med tåligt EVA (skum) beläggning som skyddar golvet och förhindrar att man halkar när man stiger i och ut ur kajaken. Undervattensbotten är ytterligare skyddad med PVC, så kajaken är mycket motståndskraftig mot eventuell kontakt med stenar eller botten. Sidopontonerna och golvet utgör separata luftkammare, vilket medför säkerhet på vattnet. Stänkskydden i fören och aktern är färggranna så att kajaken kan ses på avstånd. Botten är försedd med dräneringshål. Kajakens bärkapacitet är 220 kg. Bänken är tjockare än en vanlig tygbänk (7cm) och något koppformad på sidorna, vilket ger extra stöd och komfort för paddling. Bänken har goda justeringsmöjligheter och zinkpläterade snabbfästen. Fotstöden möjliggör också generösa justeringsmöjligheter både för barn och vuxna. Alla snabbfästen och kajakens integrerade D-ringar är tillverkade av galvaniserad aluminium. Aluminiumpaddeln försedd med blad i plast är 220 cm lång och väger 1050 g. Paddeln kan demonteras i fyra delar, så den får plats i ett litet utrymme. Paddeln har tre olika justeringsmöjligheter för bladvinkeln och droppring på skaftet. Paketet innehåller paddel, bänk, fotstöd, snabb dubbelverkande pump (blåser in luft när du drar upp handtaget och trycker ner det), bärväska, fena, gummistraps för transport av utrustning på däck och en reparationssats. Kanoten kan fyllas och vara paddlingsklar på cirka femton minuter och kan lätt packas tillbaka i väskan på några minuter. 3 års garanti. Längd: 412 cm Bredd: 90 cm Vikt: 16,5 kg Sidpontonernas material kraftig PVC, fyllningstryck max 6 psi. Styv dropstitch på botten, fyllningstryck max 12 psi. Avtagbara fenor Antal luftkammare 3 st.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023