Sidan innehåller annonslänkar

Hiko Lars Cap

Jämför produkt Hiko Lars Cap online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Hiko Lars Cap i kategorin Kajakkläder här hos oss.

Produktinformation

Hiko Lars Cap är en varm mössa som passar till många aktiviteter i kalla och frysande temperaturer, som paddling, segling eller simning. Mössan tillverkas av AQUAL-material, där en extremt elastisk, anti-allergen fleece ger värmekomfort på insidan, medan en elastisk PU-beläggning på utsidan har en vattentät funktion och vindisolering, och ökar den termiska isolering av materialet.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

NRS Men's Tor Splash Jacket Red -20%

Nrs Men's Tor Splash Jacket är en vattentät, andningsbar paddeljacka för herrar, som erbjuder optimalt skydd i växlande förhållanden under lågsäsong och kalla, blöta sommardagar. Jackan tillverkas av lättviktig HyproTex, ett material som levererar både vattentätt och andningsbart väderskydd, och flexibilitet och packbarhet anpassat för paddling. Passformen är framtagen för paddlarens atletiska prestanda, och förlorar inte sin komfort med extra klädlager undertill eller en flytväst utanpå. Den halvlånga dragkedjan ger effektiv ventilation, och ett effektivt väder- och stänkskydd tillsammans med den justerbara huvan med dragsko och flexibel skärm. Paddeljackan har även en flytvästkompatibel, stänktålig ficka ärmficka, en bröstficka med dragkedja, justerbar neopren i midjan, och kardborreförsedda muddar som hjälper till att blockera vattenstänk. Specifikation Vikt: 408 g Material: 40 denier 2.5 lager HyproTex™, polyuretan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023