Sidan innehåller annonslänkar

Hiko Snappy Pants

Beställ Hiko Snappy Pants på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Hiko Snappy Pants inom kategorin Kajakkläder.

Produktinformation

Hiko Snappy Pants är en vattentät paddelbyxa som klarar även de mest extrema förhållandena. Byxans skärning är anpassad efter en sittande position för ökad komfort, och har strategiskt placerade sömmar som ger mycket bra komfort och rörelsefrihet.

Den dubbla midjan är lätt att justera och förhindrar att vatten tar sig in. Cordura-förstärkning på baken och vid knäna skyddar mot slitage, medan latexmuddarna vid anklarna är skyddade av neopren.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

NRS Storm Cap -24%

Nrs Storm Cap är en varm stormmössa av neopren, som ger utmärkt värmeskydd och isolering under kalla dagar på vattnet. Stormmössan har ett snabbtorkande foder av Checked VaporLoft™ för extra värme och komfort, tejpade sömmar som hjälper till att hålla vattnet ute och värmen inne, och titanlaminatlim som reflekterar tillbaka kroppsvärmen för att öka värmeförmågan. Stormmössan har även en stabil, flexibel skärm som skuggar ögonen från solen och håller droppande vatten borta, och en stretchig, bekväm hakrem som gör mössan enkel att sätta på sig, även när du har handskar på dig. Tips! Det tjocka neoprenet i NRS Storm Cap kan göra att du behöver gå upp en hjälmstorlek, om du planerar att använda mössan under en hjälm. Specifikation Vikt: 85 g Material: 2.5 mm neopren Foder: VaporLoft™ Storlekstabell Storlek Huvudomkrets S 51-55 cm M 55-58 cm L 58-62 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023