Sidan innehåller annonslänkar
NRS

NRS Fuse Gloves

Beställ NRS Fuse Gloves på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NRS Fuse Gloves inom kategorin Kajakkläder.

Produktinformation

NRS Fuse Gloves är funktionella, smidiga handskar som ger dig extra värme och skydd mot skavsår på dina paddeläventyr i kallt väder. De är försedda med 1 mm neopren med värmereflekterande titanium som ger dig exakt den extra värme du behöver för kalla paddlingsaktiviteter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

NRS Women's Echo Splash Jacket

Nrs Women's Echo Splash Jacket är en lätt paddeljacka för damer, som behöver skydd från vind, vattenstänk och regn. Jackan tillverkas av HyproTex, ett lättviktigt, tekniskt material med bra andningsförmåga och vattenavvisande egenskaper. Den paddelanpassade passformen förstärker atletisk prestanda och har tillräckligt med utrymme undertill för extra lager samtidigt som komforten med flytväst bibehålls. Jackan har även en justerbar uretan-krage och handledsstängningar som du kan dra ihop för att hålla vatten ute eller släppa ut för extra ventilation, en justerbar neoprenmidja, tejpade sömmar, reflekterande detaljer, och en ärmficka med en vattenresistent dragkedja. Specifikation Vikt: 272 g Material: 40 denier 2.5 lager HyproTex™, polyuretan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023