Sidan innehåller annonslänkar
NRS

NRS Men's Boater's Gloves

Beställ NRS Men's Boater's Gloves på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten NRS Men's Boater's Gloves inom kategorin Kajakkläder.

Produktinformation

Nrs Men"s Boater"s Gloves är handskar för herrar som är konstruerade med snabbtorkande H2Core ™ Rashguard-material för UPF 50+ solskydd, medan det komfortabla syntetiska lädret på handflatorna skyddar mot blåsor under långa dagar på vattnet. Dessa handskar har en öppen-finger design för att låta dina fingrar vara fria för de uppgifter som kräver en hög fingerfärdighet såsom att knyta knutar samt lufthål i handflatan för ökad ventilering.

Handflatan har även silikondetaljer för ett förbättrat grepp och optimal kontroll. Material på handleden sträcker sig upp för armen för att möta den långärmade solskjortan för att se till att huden inte exponeras för solens skadliga strålar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023