Sidan innehåller annonslänkar
NRS

NRS Men's Riptide Splash Jacket

Jämför produkt NRS Men's Riptide Splash Jacket online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten NRS Men's Riptide Splash Jacket i kategorin Kajakkläder här hos oss.

Produktinformation

Nrs Men"s Riptide Splash Jacket är en vattentät och andningsbar paddeljacka för herrar, som ger komfort och väderskydd hela dagen. Jackan tillverkas av HyproTex med tejpade sömmar, som ger maximal vattentät prestanda, andningsbarhet och fukttransport.

Neoprenmuddar ger bekvämt skydd runt handlederna, medan halvdragkedjan i kragen med invändig dragsko ger utökat skydd mot regn och vind, och enklare ventilation under lugnare dagar. Paddeljackan har även två stänktåliga ärmfickor med dragkedja, en justerbar huva, en overskirt med dragskojustering som du kan fästa ditt kapell i, och tydliga reflekterande detaljer för ökad synlighet och säkerhet på öppet vatten.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

NRS Men's Tor Splash Jacket Blue -20%

Nrs Men's Tor Splash Jacket är en vattentät, andningsbar paddeljacka för herrar, som erbjuder optimalt skydd i växlande förhållanden under lågsäsong och kalla, blöta sommardagar. Jackan tillverkas av lättviktig HyproTex, ett material som levererar både vattentätt och andningsbart väderskydd, och flexibilitet och packbarhet anpassat för paddling. Passformen är framtagen för paddlarens atletiska prestanda, och förlorar inte sin komfort med extra klädlager undertill eller en flytväst utanpå. Den halvlånga dragkedjan ger effektiv ventilation, och ett effektivt väder- och stänkskydd tillsammans med den justerbara huvan med dragsko och flexibel skärm. Paddeljackan har även en flytvästkompatibel, stänktålig ficka ärmficka, en bröstficka med dragkedja, justerbar neopren i midjan, och kardborreförsedda muddar som hjälper till att blockera vattenstänk. Specifikation Vikt: 408 g Material: 40 denier 2.5 lager HyproTex™, polyuretan

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023