Vapro Definitionshållare O-Race

Jämför produkt Vapro Definitionshållare O-Race online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vapro Definitionshållare O-Race i kategorin Kartfodral Definitionshållare här hos oss.

Produktinformation

Vapro Definitionshållare O-race Fickan sitter fast på en platta med kardborreband. Plattan har resårband som man spänner fast hållaren med.

Går enkelt att ta bort från plattan för att placera definitionen i fickan. Längd S 155 mm, L 205 mm. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Silva Map Case A4 -19%

Vattentätt kartfodral i storlek A4 som håller din karta torr i alla väder. Helt genomskinlig och enkla att öppna och stänga. Nackrem med skalmönster ingår. Silva har utvecklat de här fodralen med användarvänlighet i åtanke. De är helt genomskinliga på båda sidor, så du behöver inte ta ut kartan för att se den andra sidan, vilket sparar värdefull tid. De små öppningarna i hörnen gör det möjligt att fästa kartfodralet på en ryggsäck eller på en kajak. Nackremmen har två skalor; 1:25 och 1:50, vilket underlättar mätningen av avståndet på din vandring. Eftersom remmen är mjuk och böjbar är det enkelt att placera den längs din rutt på kartan. Nackremmen hjälper också till att hålla händerna fria. Den vattentäta zip lock-stängningen gör det mycket enkelt att öppna och stänga fodralet.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023