Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Alpine Stowaway Pot 0,475L

Jämför produkt MSR Alpine Stowaway Pot 0,475L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten MSR Alpine Stowaway Pot 0,475L i kategorin Kastruller Kaffepannor här hos oss.

Produktinformation

MSR Alpine Stowaway Pot är en högkvalitativ, tålig kastrull i rostfritt stål och passar även perfekt för att förvara utrustning etc. när du inte lagar mat.

Handtaget fälls enkelt över locket och låses för att hålla allt på plats. OBS! Endast 0,475 liters kastrull medföljer

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Primus PrimeTech Pot Set 1,3 L -12%

Primus PrimeTech-kastruller är gjorda för att ditt friluftskök ska vara så bränsleeffektivt som möjligt så att du sparar in på både pengar och vikt. En integrerad värmeväxlare på undersidan av kastrullen ökar effektiviteten med 50% i jämförelse med traditionella kastruller samt kastrullen är gjord i  -hårdanodiserad aluminium som har en bra värmefördelning och inte rostar. Den har också en keramisk non-stick-beläggning invändigt som gör att maten inte fastnar och gör rengöring enklare. Den andra kastrullen i setet är gjord i naturanodiserad aluminium och har ingen värmeväxlare. Kastrullernas volym på 1.3 liter gör dom lämpliga för 1-3 personer. I setet ingår också ett lock i transparent Tritan med ett integrerat durkslag och ett handtag i värmetåligt silikon samt en griptång som kan låsas fast i kastrullen för ett säkert grepp. Kastrullerna passar utmärkt med alla Primus-kök och levereras med en förvaringspåse. Produktfakta: Vikt:   -524 gram Höjd: 108 mm Diameter: 178 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023