Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Ceramic 2.5 L Pot

Beställ MSR Ceramic 2.5 L Pot på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MSR Ceramic 2.5 L Pot inom kategorin Kastruller Kaffepannor.

Produktinformation

MSR Ceramic 2.5 L Pot är en praktisk kastrull som gör det lättare än någonsin att laga mat utomhus. Denna kastrull är framtagen med en Fusion® keramisk nonstick-beläggning som gör den extra hållbar och säker vid höga temperaturer.

Den är dessutom fri från både PFTE och PFOA. Kastrullen är perfekt för soppor och såser då den inte blir klibbig och är enkel att rengöra.

Den har en kapacitet för 2-4 personer och är mycket mångsidig då locket även kan användas som en sil. Inkluderar 1 x 2.5 liter kastrull 1 x Lock/sil 1 x Talon ™ handtag Specifikationer Volym 2.5 liter Vikt 0.30 kg Dimensioner (nedpackad) 18.3 x 19.6 x 12.7 cm Material Keramiskt belagt aluminium, Aluminum Lock, Rostfritt stål, Nylon, EPDM *Fusion® är ett registrerat varumärke som tillhör Whitford. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Primus Primetech Pot Set 2,3 L -10%

Primus PrimeTech-kastruller är gjorda för att ditt friluftskök ska vara så bränsleeffektivt som möjligt så att du sparar in på både pengar och vikt. En integrerad värmeväxlare på undersidan av kastrullen ökar effektiviteten med 50% i jämförelse med traditionella kastruller samt kastrullen är gjord i  -hårdanodiserad aluminium som har en bra värmefördelning och inte rostar. Den har också en keramisk non-stick-beläggning invändigt som gör att maten inte fastnar och gör rengöring enklare.  -Den andra kastrullen i setet är gjord i naturanodiserad aluminium och har ingen värmeväxlare. Kastrullernas volym på 2.3 liter gör dom lämpliga för 2-5 personer. I setet ingår också ett lock i transparent Tritan med ett integrerat durkslag och ett handtag i värmetåligt silikon samt en griptång som kan låsas fast i kastrullen för ett säkert grepp. Kastrullerna passar utmärkt med alla Primus-kök och levereras med en förvaringspåse. Produktfakta: Höjd:   -137 mm Diameter:  - 200 mm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023