Optimus Terra Weekend He Cookset 0,95 L

Beställ Optimus Terra Weekend He Cookset 0,95 L på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Optimus Terra Weekend He Cookset 0,95 L inom kategorin Kastruller Kaffepannor.

Produktinformation

Optimus Terra Weekend He Cookset 0,95 L är ett mångsidigt, användbart och effektit kokkärlsset i 2 delar. Kokkärlens delar är belagda, vilket gör det lättare att rengöra dem.

Den energieffektiva Heat exchange-värmeväxlaren i kastrullbotten reducerar koktiden med 20 % och sparar därigenom bränsle vid matlagningen. Setet innehåller en 0,95L stor Heat Exchange-kastrull med hällpip och måttskala (ml och oz), en stekpanna, som även kan användas som lock och en nätpåse för förvaring.

Observera! Kokkärlssatsen rymmer en 230 g-gaspatron, ett Crux/Crux Lite-gaskök och en hopfällbar spork (ingår inte i leveransinnehållet) Specifikationer Vikt 275 g Mått 124 x 165 mm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Primus Trek Pot Set -16%

Primus Primus Trek Pot Set är ett set av två grytor i olika storlek samt en stekpanna. Detta set  - inkluderar Trek Pot 0.6L och Trek Pot 1.0L. Grytorna är tillverkade av hårdanodiserad aluminium och har tjockare botten, vilket ger en jämn temperatur i hela grytan och minimerar risken för att maten bränns och fastnar i botten. Botten har även ett spiralmönster undertill som ger god friktion mot grytstödet och bättre värmeöverföring. Handtaget kan låsas i två lägen vilket ger ett robust grepp och förenklar både matlagningen och serveringen. När handtaget tas bort och packas ned med samtliga delar i grytan blir den mycket kompakt. Locket till Trek Pot 0.6L är tillverkat av PP-plast och fungerar även som en sil med ett silikonhandtag.  - Specifikationer Vikt: 410 gram  - Volym: Volym: 1 + 0.6  - liter Mått: 145 x 117 mm  -

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023