Sidan innehåller annonslänkar

Lemmel Kaffe Truckerkeps "kokkaffe" Grön

Beställ Lemmel Kaffe Truckerkeps "kokkaffe" Grön på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Lemmel Kaffe Truckerkeps "kokkaffe" Grön inom kategorin Kepsar.

Produktinformation

Detta är svårt att förklara... Det är en keps framtagen för det första steget i bryggandet av kokkaffe.

Den är bra att ha då man t.ex. hämtar näver eller bryter små torra grankvistar.

Vi föreslår att man under själva uppkoket tar av sig kepsen för att sedan sätta på sig den när kaffet har stått till sig. 70% Bomull, 30% Polyester .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Patagonia Duckbill Trucker Hat Black -17%

Patagonia Duckbill Trucker Hat är en löparinspirerad keps för både damer och herrar, som kombinerar fukttransporterande, andningsbar och packbar mångsidighet med den klassiska stilen hos en truckerkeps. Kepsen tillverkas helt av återvunna material - bland annat av NetPlus, som tillverkas av återvunna fiskenät för att reducera plastföroreningarna i havet, och en polyestermesh som ökar luftflödet. Pannbandet har dessutom miDori bioSoft för adderad fukttransport och HeiQ Pure för odörkontroll. Kepsen är enkel att vika ihop i en ficka och återfår sin ursprungliga form när du viker upp den igen. Skärmens undersida är mörk för att reducera bländning och överansträngning av ögonen. Justerbart spänne baktill för perfekt passform. Specifikation Vikt: ca 65 g Material, frampanel & - skärm: NetPlus - 100% återvunnen nylonfaille med PFC-fri DWR-finish Material, bakpanel: 100% återvunnen polyestermesh Material, pannband: 100% återvunnen dubbelstickad polyester med miDori bioSoft & - HeiQ Pure FairTrade-certifierad sömnad

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023