Ergo Holds Starter Kit Bolt Holds 30

Jämför produkt Ergo Holds Starter Kit Bolt Holds 30 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Ergo Holds Starter Kit Bolt Holds 30 i kategorin Klättergrepp Greppbrädor här hos oss.

Produktinformation

Ergo Holds Starter Kit Bolt Holds 30 är ett perfekt paket med klättergrepp för dig som vill bygga en egen “riktig” klättervägg. Paketet innehåller 30 olika grepp i varierad svårighet, samt tillhörande insexbult och islagsmutter.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Metolius Contact Board Black/White Swirl -33%

Metolius Contact Board är en mångsidig greppbräda med 11 olika fickor för varierad fingerträning för dig som klättrar. Brädan har fickor för 2, 3 och 4 fingrar - från fingertopp till andra leden - 4 lister, toppmonterade juggar och runda och platta slopers. För att minska påfrestningen på lederna och minska risken för skador, har greppbrädan en ergonomiskt kurvad konstruktion, med en hudvänlig, finkornig textur. Kommer med en träningsguide, tydliga monteringsinstruktioner, och skruvar för montering. Mått : 82.6 x 27.9 x 6.7 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023