LEGO Super Mario Peachs slott - Expansionsset 71408

Beställ LEGO Super Mario Peachs slott - Expansionsset 71408 på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten LEGO Super Mario Peachs slott - Expansionsset 71408 inom kategorin LEGO.

Produktinformation

Låt barn lägga till en ikonisk plats i sin LEGO® Super Mario™ värld med Peachs slott – Expansionsset (71408). Det finns så mycket för spelare att utforska och många sätt att tjäna digitala mynt med sina interaktiva LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ figurer (ingår inte).

Setet innehåller en tronsal med en snurrande vägg för att avslöja Bowser, ett mosaikfönster med Peach, en Bob-omb-tavla med en actiontagg, en tårta med en Goomba gömd inuti, ett specialrör Peachs slott, tidsblock, ”trasig” bro, fruktskål med lila frukt och mer. (Obs Startbana 71360, 71387 eller 71403 behövs för interaktivt spel.) Dela det roliga Detta lekset med 5 Super Mario karaktärer™ blir en fantastisk present till barn från 8 år och är perfekt för spel på egen hand eller med andra.

Ladda ner appen LEGO Super Mario™ för bygginstruktioner. Obegränsade banor LEGO Super Mario startbanor och expansionsset låter fans utöka, bygga om och skapa egna banor för timmar av myntsamlarspel.Otroligt detaljerat Peachs slott (71408) – Barn kan lägga till en ikonisk plats i sin LEGO® Super Mario™ värld med detta expansionsset med massor av utmaningar5 LEGO® Super Mario™ leksaksfigurer – Bowser, Ludwig, Toadette, en Goomba och en Bob-ombAutentiska funktioner – Ett specialrör Peachs slott, tidsblock, mosaikfönster med Peach, Bob-omb-tavla med en dold actiontagg, tårta med en Goomba gömd inuti, lila frukt och merTronsal – Hjälp LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurer ingår inte) att aktivera den glidande plattformen för att snurra väggen och avslöja Bowser, och hoppa sedan på utlösarna för att knuffa ner honomPresentidé för barn från 8 år – Ge detta set med 1 216 delar i födelsedagspresent eller julklapp till trendsättande barn som äger en LEGO® Super Mario™ startbana (71360, 71387 eller 71403), som krävs för att spelaBygg om och blanda – Detta modulära set är 30 cm högt, 36 cm brett och 48 cm djupt i sin grundläggande form och kan kombineras med andra LEGO® Super Mario™ setDigitala instruktioner – Ladda ner appen LEGO® Super Mario™ för bygginstruktioner, kreativ inspiration och mer En lista över kompatibla Android- och iOS-enheter finns på LEGO.com/devicecheckObegränsade möjligheter – LEGO® Super Mario™ samlarlekset är utformade för solospel eller gruppspel och erbjuder roligt myntsamlande och obegränsade utmaningar genom expansion och ombyggnadHög kvalitet – LEGO® delar uppfyller branschens stränga kvalitetsstandarder för att se till att de är säkra och lätta att sätta ihop för robusta byggenSäkerheten först – LEGO® klossar och delar tappas, värms, krossas, vrids och analyseras för att säkerställa att de uppfyller stränga globala säkerhetsstandarder .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023