Sidan innehåller annonslänkar

Stiga - Route 200-S Sparkcykel. svart

Jämför produkt Stiga - Route 200-S Sparkcykel. svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Stiga - Route 200-S Sparkcykel. svart i kategorin Leksaker här hos oss.

Produktinformation

Stiga - Route 200-S Sparkcykel. svart .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Leksaker från andra varumärken

Techwo - McLaren P1 12V elbil gul

Leksaker från Techwo

Visa produkter inom Leksaker från Techwo.
Smoby - Neo Friends House Lekstuga med kök

Leksaker från Smoby

Här har vi samlat Leksaker från Smoby.

Se gärna också

Digital Pinball Haunted House med 12 spel

Nu kan du få en riktig arkadkänsla hemma med detta digitala pinball-spel där du kan uppleva hela 12 olika av Gottliebs bästa pinballspel genom åren i en och samma maskin. Kabinettet är dekorerat med grafik från Gottliebs mest framgångsrika spel: Haunted House men du växlar lätt vilket spel som spelas på den digitala skärmen.Toyshock Pinball är en digital pinball maskin med känsla av en arkadmaskin. I grunden är maskinen precis som en ”vanlig” arkadmaskin, men i 3/4 storlek, med analoga spakar och knappar som vanligt. Dock är själva spelplanen digital, med en skärm på 24 tum och inga rörliga delar i själva spelplanen. Det finns även 4st alpha numeriska displayer ovanför spelskärmen för att hålla koll på spelare, poäng och antalet bollar. Tack vare att spelet är digitalt kan man byta spel när man tröttnat på ett spel. Det finns 12st olika Gottlieb spel att välja på: Haunted House, Victory, Black Hole, Bone Busters, Lights..Camera..Action, Class Of 1812, TX Sector, Big Shot, El Dorado, Centrigrade 37, Jacks Open och Goin´Nuts.Den version vi får in har den nya, snabbare versionen av PCBn (v1.2) där buggen med highscore är fixad och lagget är kraftigt reducerat mot version 1.0. Dessutom får vi det nya skåpet med fasade kanter. Update November 2021: Varianten vi har fått in nu är en ännu nyare version med ytterligare något uppgraderad PCB och höj- och sänkbara ben.Mått på monterad maskin: Höjd baksida - 129cm, Höjd framsida - 80cm, Bredd - 60cm, Djup - 90cm.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023