Sidan innehåller annonslänkar

Garmin Forerunner 745 / GPS / EU/PAC - Svart

Jämför produkt Garmin Forerunner 745 / GPS / EU/PAC - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Garmin Forerunner 745 / GPS / EU/PAC - Svart i kategorin Smartklocka här hos oss.

Produktinformation

Garmin Forerunner 745Förbättra ditt prestationsspel med Forerunner 745! Denna GPS-löparklocka är den ultimata träningspartnern för ambitiösa löpare och triatleter Få detaljerad träningsstatistik, ha dina träningspass direkt på klockan och njut av smartwatch-funktioner som musikuppspelning, kontaktlösa betalningar och mycket mer.

Med förinlästa aktivitetsprofiler för cykling och simning i bassäng kan du optimera ditt träningsprogram, och multisportprofilen kombinerar data från dina tuffaste träningspass. Uppnå dina mål med avancerade funktioner som värme- och höjdacklimatisering, fokus på träningsbelastning och förutsägelse av tävlingstider.

Spara musik från utvalda tjänster direkt i klockan och lyssna medan du springer – ingen telefon behövs! Slå dina personliga rekord med Forerunner® 745 idag!BATTERITIDFå upp till 1 veckas batteritid i smartwatchläge och 6 timmar i GPS-läge med musik Använd UltraTrac™-läget för att se till att du har tillräckligt med batteri för att klara din längsta runda.FRAMTAGEN FÖR ALLA MILJÖERForerunner 745 är utformad för att följa med dit din sport tar dig.

Den klarar upp till 200 svettiga löprundor, skumpiga cykelturer och långa simpass.TÅLIG OCH ROBUSTForerunner 745 är vår minsta och lättaste smartwatch för löpning och triathlon. Den har full funktionalitet och är bekväm att ha på sig under träning, tävling och i vardagen.Sätt prestation högst upp på listan.DAGLIGA FÖRSLAG PÅ TRÄNINGSPASSOm du vill ha coachning i din träning som tar hänsyn till dig och din konditionsnivå kan du få dagliga löpnings- och cykelrekommendationer baserat på din aktuella träningsbelastning och träningsstatus.TRÄNINGSEFFEKTSe hur dina träningspass påverkar din utveckling av uthållighet, fart och kraft med aerob och anaerob träningseffekts- feedback.ÅTERHÄMTNINGSTIDEfter varje träningspass får du veta hur lång återhämtningstid du behöver innan du kan köra ett nytt hårt pass.

Träningsintensitet och faktorer som stress, daglig aktivitet och sömn tas med i beräkningen.INBYGGDA SPORTAPPARFå in byggda aktivitetsprofiler för löpning, cykling, triathlon, simning i simbassäng och öppet vatten, banlöpning med mera. Under tävlingar och brickpass kan du byta sport med en knapptryckning.VO2-MAXTräna smartare med VO2 max, en indikator på hur du kan förvänta dig att prestera.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Smartklocka från andra varumärken

Upp till 9% rabatt
Garmin Venu 3S - Pebble Gray

Smartklocka från GARMIN

Här har vi samlat Smartklocka från GARMIN.
Samsung Galaxy Watch5 Pro (45mm) 4G - Svart

Smartklocka från Samsung

Visa produkter inom Smartklocka från Samsung.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023