Sidan innehåller annonslänkar

Zoot Performance Tri Bra

Jämför produkt Zoot Performance Tri Bra online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Zoot Performance Tri Bra i kategorin Sport-BH här hos oss.

Produktinformation

Zoot Performance Tri Bra - TräningsBH. Zoot Performance Tri BH/Top är perfekt för att bäras under träningströjan eller ensam om det är riktigt varmt.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Falke Maximum Support Women Sport-Bra -28%

Falke Falke Maximum Support Women Sport-Bra med maximum support är idealisk för små till medelstora kupor. Den sömlösa strukturen gör att denna mycket elastiska bh-topp inte har några irriterande sömmar, vilket garanterar en perfekt passform. Konstruktionen är uppbyggd med två lager vilken för den extremt snabbtorkande samtidigt som den avancerade kompressionspassningen säkerställer ett suveränt stöd. Maximum support är för dig som är aktiv idrottare, oavsett sport, som vill ha perfekt passform och perfekt stöd. Rekommenderad storlek är A/B. Falke är världsledande inom strumptillverkning och underkläder. Falke startade för 125 år sedan och har som ambition i att bli ledande inom hållbar tillverkning och distribution. Falke´s produkter produceras i egna fabriker i Tyskland och stor del av sortimentet är strumpor & underkläder för alla tänkbara aktiviteter. När du köper en produkt från Falke gör du ett bra långsiktigt val för dig själv och för miljön. Kön: Dam Material: 70% polyamid, 30% elastan Kompression: Strong Passform: Tight Stil: Sportig

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023