Sidan innehåller annonslänkar

AceCamp Grill Classic Small

Beställ AceCamp Grill Classic Small på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten AceCamp Grill Classic Small inom kategorin Stormkök.

Produktinformation

Acecamp Grill Classic Small är en superkompakt kolgrill i rostfritt stål. En mindre variant som är lika perfekt för campingturen som för fiskeresan eller för trädgården.

Enkel att montera och lätt att ta med i förvaringsväskan som följer med. Produktfakta   - Vikt 2,4 kg Mått 36 x 34 x 22 cm Helt i rostfritt stål Viks ihop till ett platt paket Enkel att montera Smart väska att bära grillen i ingår .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

MSR Windburner Group System

MSR Windburner Group System är ett vindtätt, modulärt kökssystem för matlagning ute i naturen för små grupper. Friluftsköket är utrustat med en vindtät strålningsbrännare och tryckregulator som bibehåller sin prestanda i alla förhållanden, oavsett om du behöver laga mat i kalla väderförhållanden eller på en vindig strand, och ger snabbare och mer kontrollerade koktider och mer bränsleeffektivitet än konventionella friluftskök. Köket har även en stadig design som förhindrar att det välter, där gasbehållaren (säljes separat) ansluts vid sidan av köket och inte direkt under, och är kompatibel med alla husgeråd från WindBurner-serien. MSR WindBurner Group System kommer med en 2.5L kastrull med en keramisk Fusion® non-stick-yta och en inbyggd, värmefångande ring i botten för mångsidiga matlagningsmöjligheter. Kastrullen kommer även med ett vikbart Talon™-handtag, och ett lock med spärrhake och durkslagsfunktion. Serverar 2-4 personer. Både kök, kastrull, och 226 g MSR IsoPro-gas (säljes separat) går att packa ihop på ett kompakt, effektivt sätt som inte tar upp så mycket plats i din packning. Teknisk specifikation Bränntid: Runt 95 minuter (med MSR IsoPro 226 g) Koktid, 0.5L / 1L: 3.1 / 6.2 minuter Vattenmängd per 226 g gas: 14 liter Material: Ceramic Coated Aluminum, Aluminum, Stainless Steel, Brass, Nylon, Acetal, Nitrile, EPDM Kastrull Volym: 2.5 liter Mått: 19.6 x 18.3 x 14.7 cm Vikt: 350 g Material: Ceramic Coated Aluminum, Aluminum Lid, Stainless Steel, Nylon, EPDM

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023