Sidan innehåller annonslänkar
MSR

MSR Xgk Ex Stove

Beställ MSR Xgk Ex Stove på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten MSR Xgk Ex Stove inom kategorin Stormkök.

Produktinformation

MSR Xgk Ex Stove är ett pålitligt stormkök, perfekt för din nästa expedition. Köket är extremt mångsidigt och funkar ihop med flera olika typer av bränsle.

Dess multibränsleförmåga är bättre än något annat kök på marknaden och den är mycket lätt att ta med sig tack vare den flexibla bränsleslangen och de stabila benen som gå att fälla ihop. Den kraftfulla flamman smälter snö och kokar vatten på nolltid.

Oavsett var i världen som ditt äventyr för dig kommer du kunna hitta bränsle till det här köket. Inkluderat Bränslepump, Vindskärm, värmereflektor, smådelskit, instruktioner och packsäck (OBS bränsleflaska är inte inkluderat) Egenskaper Förstahandsvalet för expeditioner runt om i världen Multibränsle Pålitlig Kompakt Supersnabb Extra stabil Fakta Mått 10x10x15cm Min.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023