Sidan innehåller annonslänkar

Optimus Crux Weekend Cook System

Beställ Optimus Crux Weekend Cook System på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Optimus Crux Weekend Cook System inom kategorin Stormkök.

Produktinformation

Optimus Crux kökssytem är lätt och smidigt att ta med på helgens äventyr! De är så lätt att att du inte märker att du har med dig ett gaskök med en effekt på 3000W Brännaren och vikbar och packas ... .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Primus OmniFuel II med bränsleflaska och påse -10%

OmniFuel är Primus  -mest prisbelönta kök någonsin och har bevisat sitt värde under oräkneliga expeditioner. Köket är extremt robust, tillförlitligt och kraftfullt samt är konstruerat för att klara av de mest krävande situationerna, extrema höjder och såväl låga som höga temperaturer. Den uppdaterade modellen OmniFuel II är precis lika kapabel som tidigare, men har ett mer kompakt format. Det nya kastrullstödet säkras i låst läge när det fällts ut och fälls ihop kompaktare än tidigare. Munstyckena är tydligt markerade för respektive bränsle och fästa vid kastrullstöden, så att de inte tappas bort. Med sina 3000 watt har OmniFuel II kraft över att avvara samt det kan användas med i stort sett alla typer av bränslen, inklusive gas, kemiskt ren och blyfri bensin, fotogen, diesel och till och med flygbränsle. Med hjälp av det separata bränslereglaget kan du också finjustera lågan även när du bär handskar. Primus OmniFuel levereras med en ErgoPump, ett multiverktyg med rensnål, ett vindskydd och en värmereflektor. Teknisk specifikation: Höjd: 88 mm Diameter: 66 mm Längd: 142 mm Årstid: 4-säsonger Effekt: 3000 W Koktid: 3 min (+förvärmning 40 sek) (1 liter) Personer: 1-4 Vikt: 441 gram

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023