Sidan innehåller annonslänkar

Primus Firestick Stove

Jämför produkt Primus Firestick Stove online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Primus Firestick Stove i kategorin Stormkök här hos oss.

Produktinformation

Primus Primus Firestick Stove är ett utomhuskök som sätter en ny standard för kompakta outdoor-kök. Detta kök är resultatet av omfattande research och produktutveckling.

Med en helt unik design, framtaget för att utmana rådande uppfattningar om hur ett kompakt toppmonterat kök bör konstrueras. I ett hopfällt läge är köket cylinderformat för att rymmas i exempelvis topplocket eller sidofacket på ryggsäcken.

Brännaren är framtagen för att ge lågan vindskydd och de rostfria kärlstödens design skyddar kökets låga från vind i utfällt läge. Köket är dessutom utrustat med Primus senaste reglerade ventil som justerar gasflödet och kontrollerar att effekten hålls på en optimal nivå vid olika temperaturer.

Den har även den nya Piezo-tändaren som på ett enkelt sätt tänder köket oavsett väderförhållanden. Levereras med en skräddarsydd förvaringspåse tillverkad i ull som även kan användas som en grytvante.  - Specifikationer Vikt 98 gram Effekt 2500 W Beräknad kapacitet 1-2 personer Tändare Manuell Koktid för 1 liter 3,5 min Mått 114 x 91 x 36 mm .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023