Sidan innehåller annonslänkar

Trangia 25-3 UL

Jämför produkt Trangia 25-3 UL online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Trangia 25-3 UL i kategorin Stormkök här hos oss.

Produktinformation

Trangia 25-3 UL är ett  -praktiskt, lite större  -kök som lämpar sig för sällskap med ca 3-4 personer och är därför ett perfekt familjekök.  -25-3 UL är gjort i ultralätt aluminium.   - Teknisk specifikation Mått   -22 x 10,5 cm Vikt   -895 gram Detta ingår Kittel, 1,75 liter Kittel,  -1,5 liter Non-stickbelagd stekpanna,  -22 cm Vindskydd, övre och undre Brännare Tång Rem .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Primus PrimeTech Stove Set 2.3L -7%

Primus PrimeTech Stove Set  -är det ultimata friluftsköket för prestandainriktade vandrare. Gasköket har låg bränsleförbrukning och jämn effekt men med full prestanda samt ett kompakt matlagningsset med integrerad brännare gör det väldigt lätt att använda och transportera.  -Tack vare PrimeTech-kastrullens integrerade värmeväxlare ihop med det effektiva vindskyddet och den optimerade brännaren har köket en bränsleförbrukning på ungefär hälften jämfört med traditionella friluftskök. Ventilen till gasen har även en regulator som ger en jämn effekt och förbättrar prestandan när gasbehållaren börjar bli tom i slutet på vandringen eller kall på vinterturerna. På så vis optimeras bränsleförbrukningen genom hela behållarens livslängd. Det enda du behöver göra är att skruva två extra varv på ventilen innan den sätter igång. Dessutom har ventilen en bra finjustering som gör matlagningen mer precis och mycket trevligare. Brännaren är dessutom väldigt tyst i jämförelse med andra gaskök samt  -är integrerad i vindskyddet, vilket ger ett stabilt friluftskök som är mycket enkelt att använda. I tre simpla steg är köket redo för matlagning: ta ut vindskyddet ur kastrullen, anslut gasen och tänd köket! När du packar ihop lägret packas alla delar ihop i kastrullen och blir en kompakt, skrammelfri enhet.  -I paketet ingår också en smart griptång som är stadig som ett fast handtag och flexibel som en traditionell griptång samt kan låsas fast i kastrullen för enkel och säker hantering. Produktfakta: Höjd: 135 mm Diameter: 202 mm Effekt: 2000 W Personer : 2-5 Tändning: Piezoelectric Vikt:   -1060 gram Detta ingår: Vindskydd med integrerad brännare En PrimeTech-kastrull med värmeväxlare och keramisk non-stick-beläggning En kastrull i hårdanodiserad aluminium Lock med integrerat durkslag och handtag i värmetåligt silikon Griptång Piezotändare Isolerad förvaringspåse

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023