Knorr Fond Paprika & Soltorkad Tomat 12-pack

Jämför produkt Knorr Fond Paprika & Soltorkad Tomat 12-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knorr Fond Paprika & Soltorkad Tomat 12-pack i kategorin Storpack Skafferi här hos oss.

Produktinformation

Knorr fond du chef Paprika & Soltorkad tomat Vegan med ett värmande djup som ger din rätt en rund smak. Äntligen en grönsaksfond som är både vegansk och mustig – här med fin smak av paprika och soltorkad tomat. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

SAVED By Motatos Hummus - Pumpa & Morot 4-pack

Vi älskar grönsaker i alla dess storlekar och former. Det spelar ingen roll hur stora, små eller skruvade de är – för oss är gröningar alltid sköningar. Kanske de inte passar in i standarden för våra matbutiker, men vi tycker dom är alldeles för goda för att kastas bort. Därför vi har skapat denna goda hummus gjord på 25% räddade pumpor och morötter. Addera den till din nästa wrap eller varför inte dippa grönsaker i - ett snack för en superhjälte. När du köper den här produkten är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023