Knorr Snack Pot Pasta Tomat Bacon 8-pack

Jämför produkt Knorr Snack Pot Pasta Tomat Bacon 8-pack online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Knorr Snack Pot Pasta Tomat Bacon 8-pack i kategorin Storpack Skafferi här hos oss.

Produktinformation

Knorr Snack Pot Tomat & Bacon är en god och fyllig pastarätt som passar perfekt som mellanmål eller lunch. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

SAVED By Motatos Spread - Tomat & Örter 4-pack

Vi älskar grönsaker i alla dess storlekar och former. Det spelar ingen roll hur stora, små eller skruvade de är – för oss är gröningar alltid sköningar. Kanske de inte passar in i standarden för våra matbutiker, men vi tycker dom är alldeles för goda för att kastas bort. Därför har vi skapat denna goda tomat spread gjord på 28% räddade tomater. Addera den på din nästa smörgås eller varför inte använda som en dipp till grönsaksstavar - ett snack för en superhjälte.   När du köper den här produkten är du med och donerar pengar till The Hunger Project. Hur? Matsmart donerar nämligen 1% av bruttovinsten till denna fantastiska organisation som jobbar för att bekämpa världshungern.  

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023