Sidan innehåller annonslänkar

Nordfjell Alpine Ski Sock

Beställ Nordfjell Alpine Ski Sock på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Nordfjell Alpine Ski Sock inom kategorin Strumpor.

Produktinformation

Norden utgör en fantastisk kuliss för alla sorters äventyr hela året om - och inte minst bjuder våra nordiska fjäll på fantastisk skidåkning under vinterhalvåret. Med Nordfjell Alpine Ski Sock för både damer och herrar på fötterna är du ett steg närmare att ta dig an dina skidäventyr med både komfort och självförtroende.

Skidstrumporna tillverkas av en blandning av ull och syntetmaterial för den perfekta kombinationen av slitstyrka, temperaturreglering och odörkontroll. Den ribbstickade konstruktionen tillsammans med frottésulan säkerställer dessutom den högsta komfortnivån och ytterligare slitstyrka.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Darn Tough Hiker Micro Crew Sock CushionWomen Aqua Heather -25%

Darn Tough Hiker Micro Crew Sock Cushion är en vandringsstrumpa i dammodell och en legend bland strumpor som verkligen lever upp till sitt namn. Vandringsstrumpan är noga testad på Vermont Long Trail och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder "guaranteed for life"! Passform: Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den breda ribbningen i benet gör att strumpan ger perfekt stöd utan att klämma åt för mycket men också utan att glida ner eller rulla ihop sig. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten. True Seamless™ innebär att strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på. Material: Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas. Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande. Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern. Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt. Miljö och Hållbarhet: Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life. Strumpan är finstickad med väldigt många nålar vilket ger exceptionell hållbarhet. Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand. Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar. Produktinformation Modell: Dam Cushion: Medel dämpning under foten. Micro Crew Height: Når precis ovanför en standard hiking boot. Användningsområde: Vandring Tvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej. Material: 59% Merinoull, 39% Nylon, 2% Lycra® Spandex Produktmått (mm): Höjd 267 x Längd 25 x Bredd 89 Vikt (g): 70

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023