Sidan innehåller annonslänkar

Nordfjell Mid Running Sock

Jämför produkt Nordfjell Mid Running Sock online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Nordfjell Mid Running Sock i kategorin Strumpor här hos oss.

Produktinformation

Med rätt utrustning blir löpturen både roligare och längre! Nordfjell Mid Running Sock är ett par medelhöga löparstrumpor med extra mjuk finish, som ger både komfort och ventilation på löpturen Strumporna har en konstruktion med luftkanaler och ett elastiskt stöd på ovansidan, asymmetrisk dämpning under foten, och förstärkningar i tå och häl för längre hållbarhet.

De är även individuellt anpassade för höger och vänster fot för att ge den bästa passformen och optimal funktion. Material 95% polyamid, 5% elastan .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

Darn Tough Light Hiker Micro Crew Light Cushion -13%

Darn Tough Light Hiker Micro Crew Light Cushion är en vandringsstrumpa i herrmodell och  -   -en legend bland strumpor som verkligen lever upp till sitt namn. Den här mångsidiga vandringsstrumpan ger ett bekvämt stöd under utmaningarna på vandringsleden. Strumpan är bland annat uppdaterad med mesh-paneler på ovansidan av foten och förlängd dämpning över hälen. Den är noga testad och erbjuder exceptionell komfort, hållbarhet och passform för dig som kräver mer. Darn Tough lägger så pass mycket vikt vid kvalitet och hållbarhet att de erbjuder "guaranteed for life"! Passform: Performance Fit: Inga blåsor eller skav. Den breda ribbningen i benet gör att strumpan ger perfekt stöd utan att klämma åt för mycket men också utan att glida ner eller rulla ihop sig. Strumpan är förstärkt i häl och tå och har ett elastiskt stöd runt foten.  - True Seamless™: Strumpan är tillverkad utan sömmar för ultimat komfort. Sätt på dig den och glöm sedan bort att den är på.  -  - Material: Högkvalitativ mulesing-fri och förtvättad merinoull: För dig som vill ha bekvämlighet och en strumpa som andas. Fast Action Wicking: Strumpan forcerar bort fukt och agerar snabbtorkande.  - Strumpan presterar i alla väderlekar. Den är sval på sommaren och värmande på vintern. Den är naturligt antibakteriell och håller borta dålig lukt. Miljö och Hållbarhet: Darn Tough erbjuder: Guaranteed For Life: No strings. No conditions. For life. Strumpan är finstickad - 1441 stygn per kvadrattum med 168 nålar - vilket ger exceptionell hållbarhet.  - Alla strumpor kvalitetssäkras och godkänds för hand. Darn Tough tar till vara på spill av produktion som sedan används vid tillverkning av brandfiltar och stoppning till flygplansstolar. Produktinformation Modell: Herr Light cushion: Tunnare strumpa i stark och hållbar konstruktion. Tunnt dämpande lager under foten för extra komfort. Micro Crew Height: Når precis ovanför en standard hiking boot. Användningsområde: Vandring Tvättråd: Maskintvättas varmt, torktumla eller häng. Blek ej.  - Material: 54% Nylon 43% Merino Wool 3% Lycra® Spandex Vikt (g): 68

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2023