Sidan innehåller annonslänkar
MSI

MSI Optix MAG342CQR Curved / 34" / VA / 3440 x 1440 / 144 Hz / 1ms / 2xHDMI,DP / FreeSync / VESA

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Optix MAG342CQRVisualisera din seger med MSI MAG342CQR Curved Gaming™-skärm. Utrustad med en 3440x1440, 144hz uppdateringsfrekvens, 1ms svarstidspanel, kommer MAG342CQR att ge dig den fördel du behöver för att ta ner dina motståndare.

MAG342CQR är byggd med adaptiv synkronisering och kan matcha skärmens uppdateringsfrekvens med din GPU för ultrasmidigt spel. Se till att du kan träffa ditt mål med all den senaste tekniken inbyggd i MSI Curved Gaming™-skärm för tävlingsinriktade spel.144Hz Uppdateringsfrekvens och 1ms svarstidMSI-spelmonitorer är utrustade med en 144Hz uppdateringsfrekvens + 1ms svarstid VA LED-panel som har störst fördel i snabbrörliga spelgenrer som förstapersonsskjutare, fighters, racing-simmar, realtidsstrategi och sport.

Den här typen av spel kräver mycket snabba och exakta rörelser, som en ultrahög uppdateringsfrekvens och snabb svarstidsmonitor kommer att sätta dig före dina konkurrenter.HDR ReadyMSI Optix spelmonitor är utrustad med HDR-teknik som kan producera bilder med fler detaljer, bredare färgomfång och se mer ut som det som ses av det mänskliga ögat jämfört med traditionella monitorer.Night VisionOavsett om hela skärmen är mörk eller bara några få delar har tunga skuggor. Låt världens första smarta svarta tuner förgylla din dag genom att ta fram de fina detaljerna i mörka områden.Adaptive SyncMSI Optix MAG342CQR är byggd med Adaptive Sync-teknik för att uppnå jämna bilder för ditt spelande.

Adaptive Sync-tekniken synkroniserar uppdateringsfrekvensen på din bildskärm med din GPU för att eliminera skärmrevor eller stamning. Den ultrasläta och fördröjningsfria grafiken som Adaptive Sync ger gör att du kan njuta av spelet som det var tänkt att avnjutas. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Bildskärm från andra varumärken

Upp till 19% rabatt
Acer Predator Mini-LED X32FP / 32" / UHD / 165Hz / 1ms / DP, HDMI / HDR1000 / Freesync

Bildskärm från Acer

Visa produkter inom Bildskärm från Acer.
Upp till 7% rabatt
LG 49GR85DC Curved / 49" / WQHD / VA / 1ms / 200Hz / 2xHDMI,DP / Freesync / VESA

Bildskärm från LG

Här har vi samlat Bildskärm från LG.
AOC 32" 4K skärm U32P2CA

Bildskärm från AOC

Missa inga bra priser på Bildskärm från AOC.
LENOVO 49" skärm P49w-30

Bildskärm från Lenovo

Visa produkter inom Bildskärm från Lenovo.
BenQ 27" 4K skärm PD2705U

Bildskärm från BENQ

Visa produkter inom Bildskärm från BENQ.
ASUS 32" skärm ProArt PA329CV

Bildskärm från ASUS

Se produkter inom Bildskärm från ASUS.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024