Tio bästa tälten för två personer

Tio bästa tälten för två personer

Top 10 Tält

Visst är det trevligt med natur och vildmark. Men att övernatta i vildmarken tar hela upplevelsen till en ny nivå. Det finns tält anpassade för enstaka personer och uppåt i många olika storlekar. Oftast tar man vikt och storlek på tältet i åtanke när man ska ge sig ut i naturen på en längre vandring. Man vill helst inte släpa på något för tungt. Här är en lista på 10st smidiga två-manna tält.

1. Black Diamond Firstlight 2P Vestibule

Black Diamond Firstlight 2P Vestibule är ett lätt kupoltält för två personer, för äventyren under hela året. Tältet tillverkas av lättviktigt, vattentätt SilPoly-tyg, och kommer med extra förvaring. . .

Läs mer

2. Black Diamond Hilight 2P Tent

Black Diamond Hilight 2P Tent är Black Diamonds klassiska fyrsäsongstält till bergsäventyr för två personer, som i den där omdesignade konstruktionen är både lättare, starkare och mer väderbeständi. . .

Läs mer

3. Camp Minima 2 Pro

Camp Minima 2 Pro är ett kompakt och superlätt tält med dubbla väggar för två personer. Detta tält använder ett integrerat stångsystem för en fristående struktur och har snabb-klämmande fästen för . . .

Läs mer

4. Exped Gemini II

Exped Gemini II är tältet för dig som ogillar trånga ytor och vill ha gott om utrymme. En unik stångstruktur och Gemini-arkitektur ger hög volym i innertältet samt de branta väggarna låter dig utny. . .

Läs mer

5. Exped Lyra II

Exped Lyra II är ett lätt, fristående kupoltält för två personer, perfekt för vandringar och camping mellan vår och höst. De två dörrarna och två vestibulerna ger gott om plats för att förvara din . . .

Läs mer

6. Exped Orion II Extreme

Letar du efter ett tält som tål de mest krävande förhållanden men ändå ger bra komfort och utrymme? Exped Orion II Extreme är ett fullt fristående expeditionstält med en fullång taknock som når änd. . .

Läs mer

7. Exped Outer Space II

Exped Outer Space II är ett mångsidigt kupoltält för två personer till äventyren mellan vår och höst, som är designat för att kunna anpassas efter naturens varierande förhållanden och dina egna per. . .

Läs mer

8. Exped Venus II Extreme

Det perfekta tältet för dig som behöver ett tält som klarar alla miljöer och väder. Kombinationen av tunneltält och kupoltält gör att du får ett tält som står av sig självt med två absider samtidig. . .

Läs mer

9. Helsport Reinsfjell Superlight 2

Det här fristående tältet som rymmer två personer är designat för att hålla vikten låg. Allt från materialet ner till minsta detalj är designad med syftet att tältet ska väga minsta möjliga.   Kupo. . .

Läs mer

10. Helsport Ringstind Pro 2

Helsport Ringstind Pro 2 är tunneltältet som passar för användning alla fyra säsongerna. Vikten är trots det fortfarande lätt. Det är lätt att använda för en person eftersom det är så pass lättvikt. . .

Läs mer

Smartjakt.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Smartjakt.se 2024