Mina 10 tips på sköna sovsäckar

Mina 10 tips på sköna sovsäckar

Top 10 Sovsäckar

Om du ska ut och övernattning i natur och vildmark så får du inte glömma bort att ta med dig sovsäcken. Det kan bli väldigt kallt om natten ute i natur. Värmen påverkas ofta av vind och luftfuktighet så det kan vara svårt att förutsäga temperaturer innan man ger sig ut. Då kan det vara bra att ha en sovsäck som tål även dem lite kallare temperaturerna.

1. Deuter Exosphere -10°

Deuter Exosphere -10° är en PFC-fri sovsäck för fyra säsonger med syntetfyllning för män. Den är perfekt för dig som älskar trekking och som letar efter optimal värme-per-gram. Elastiska kammarsömm. . .

Läs mer

2. Mammut Perform Down Bag -7C

Mammut Perform Down Bag -7C är en bekväm dunsovsäck designad för att ge dig en hög sovkomfort genom att fokusera på de tre största kraven för en god natts sömn - ljud, rum och temperatur. Sovsäcken. . .

Läs mer

3. Mammut Protect Down Bag -18C

Mammut Protect Down Bag -18C är en bekväm dunsovsäck designad för att ge dig maximal sovkomfort i extrema förhållanden, genom att fokusera på de tre största kraven för en god natts sömn - ljud, rum. . .

Läs mer

4. Mammut Protect Fiber Bag -18C

Mammut Protect Fiber Bag -18C är en bekväm syntetsovsäck designad för att ge dig maximal sovkomfort i extrema förhållanden, genom att fokusera på de tre största kraven för en god natts sömn - ljud,. . .

Läs mer

5. Marmot Col MemBrain

Marmot Col MemBrain är en extremt komfortabel sovsäck fylld med högkvalitativt gåsdun och tillverkad i vattentätt och andningsbart Pertex Shield för utomordentligt väderskydd och tålighet. Sovsäcke. . .

Läs mer

6. Marmot Fulcrum Eco 15

Marmot Fulcrum Eco 15 är en varm och bekväm dunsovsäck, som är perfekt för användning mellan vår och höst. Med Down Defender håller dunet dessutom sitt loft mycket längre i våta förhållanden jämför. . .

Läs mer

7. Marmot Palisade

Marmot Palisade är en varm och bekväm dunsovsäck för allmänna friluftsäventyr mellan vår och höst, som är särskilt designad med en anatomisk fotbox och en Nautilus-huva för att optimera isoleringen. . .

Läs mer

8. Marmot Wm

Marmot Wm’s Fulcrum Eco 15 är en varm och bekväm dunsovsäck för damer, som är perfekt för användning mellan vår och höst. Med Down Defender håller dunet dessutom sitt loft mycket längre i våta förh. . .

Läs mer

9. Marmot Yolla Bolly 30 Reg

Marmot Yolla Bolly 30 Reg är en lättviktig och rymlig dunsovsäck som ger högre sovkomfort under nätterna i naturen under vår, sommar och höst. Dunisoleringen har behandlats med vattenresistent Down. . .

Läs mer

10. Mountain Equipment Classic 300 Long

Mountain Equipment Classic 300 Long är en rymlig och komfortabel sovsäck för användning vår och sommar och väger minimalt. Den är fylld med högkvalitativt dun som ger bra värmande egenskaper samt y. . .

Läs mer

Smartjakt.se

Det kan vara en lång resa tills man hittar det man är ute efter. När man handlar på nätet så har man ett stort utbud att välja på, och allt väldigt nära till hands. Vi tycker att det ska vara enkelt och man ska inte betala för mycket.

© Smartjakt.se 2024