Lowrance S3100 kaikuluotain moduuli

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Lowrance S3100-ekolodsmodulen stöder användningen av det nya ytterst exakta Active ImagingHD-ekolodet med Elite FS- och HDS LIVE-skärmar och ger marknadens tydligaste högfrekventa (upp till 1 MHz) SideScan/DownScan Imaging-vy samt den nya FishRevealSideScan-vyn som hjälper dig se fiskar på sidan av båten.Active Imaging HD. S3100 ger stöd för användning av det mycket exakta Active ImagingHD-ekolodet med HDS LIVE- och Elite FS-skärmar.

Active Imaging HD ger marknadens tydligaste vy av fiskar och bottenformer tack vare Lowrance CHIRP-ekolodet och de högfrekventa (upp till 1 MHz) SideScan- och DownScan Imaging-teknikerna samt FishRevealDownScan- och SideScan-vyer som gör det lättare att se fiskar kring båtens sidor.FishRevealSideScan-vy. Du behöver inte gissa var fiskarna befinner sig eftersom du tack vare den nya FishReveal SideScan-vyn lätt kan urskilja dem på båda sidorna av båten.

Du får den otroliga detaljrikedomen från den högfrekventa SideScan-tekniken och den ypperliga skärpan och objektseparationen från Lowrance CHIRP-ekolodet på en och samma skärm. Finns till HDS PRO-, HDS LIVE- och Elite FS-skärmar.Följ flera djupområden.

Tack vare två helt självständiga 1 kW ekolodskanaler kan du koppla två extra givare till S3100-ekolodsmodulen och följa med flera djupområden samtidigt. Integrerad vågkorrigeringsfunktion kompenserar för båtens rörelser vilket garanterar tydliga och stabila bilder, även vid hård sjögång.• Active Imaging HD-stöd för HDS LIVE- och Elite FS-skärmar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ekolod och pimpelgivare från andra varumärken

Upp till 31% rabatt
Garmin LiveScope Plus LVS34-IF pimpelgivare

Ekolod och pimpelgivare från Garmin

Visa produkter inom Ekolod och pimpelgivare från Garmin.
Upp till 19% rabatt
Lowrance Active Target livegivare och box

Ekolod och pimpelgivare från Lowrance

Utforska allt inom Ekolod och pimpelgivare från Lowrance.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024