Minn Kota Endura C2 45lbs 36" 12V Indikator

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Rorkulten är ergonomisk och teleskopisk som kan dras ut ytterligare 15 cm, vilket ger bekvämare styrläge. Endura C2 motorerna har ett starkt tvingfäste som ger en stadig infästning som är starkare än konventionella fästen.

Det särskilda kompositmaterialet tål både böjning, vridning och UV ljus.Endura C2 serien är utrustad med oförstörbart riggrör av komposit och en motor som går tystare och svalare en någon annan på marknaden. En batteriindikator finns monterad på toppen av motorn för enkel avläsning genom en knapptryckning.Endura C2 har fem lägen fram och tre lägen på back för att reglera fart och dragkraft.Motorn skall alltid säkras upp med en 60A säkring.Motortyp Endura C2 45Dragkraft 20,3kgMaxeffekt 520W 42A 12VRigg-längd 91cm (36")Max båtlängd 6,1m .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024