Sidan innehåller annonslänkar

Minn Kota Ulterra BT IP Pedal 80lbs 60"

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Den uppdaterade Ulterra-serien har liksom PowerDrive och Terrova blivit utrustad men 2017 års i-Pilot system med Bluetooth kommunikation. Det finns också möjlighet att ansluta en smartphone för att manövrera och uppdatera mjukvaran i motorerna.Ulterra är Minn Kotas flaggskeppserie och har följande funktioner som standard i-Pilot eller i-Pilot Link, fotpedalkontroll, inbyggd ekolodsgivare, tilt upp/ner samt automatiskt nedsättning och upptagning av motorn via fjärrkontroll eller fotpedal.

Motortypen finns även som saltvattenbeständig och heter då Riptide Ulterra BTMotorn har ingen egen batteriindikator, batteristyrka läses av via fjärkontrollen eller samman kopplad smartphone. Ulterra BT har precis som föregångaren steglös varvtalsreglering, digital Maximizer för längre driftstid, Auto stow / deploy samt powertrim.2017 års i-Pilot kontroll får en helt nyutvecklad spotlock funktion, 33% större display och fler knappar för att styra ännu fler funktioner.

Samtliga nya i-Pilotsystem kommunicerar via Bluetooth vilket ger en stabilare anslutning och möjligheten att använda sin iOS eller Android Smartphone för att manövrera och uppdatera sin motor.Samtliga Minn Kota frontmonterade trollingmotorer skall alltid installeras med kompatibelt snabbfäste samt Minn Kotas 60A säkring.Världens mest avancerade spotlock!Den nyutvecklade Spotlocken i 2017 års modeller är helt ombyggd från grunden och håller din båt stilla i de mest krävande förhållanden Snabbare, mer exakt och med samma batteriförbrukning som tidigare modeller så är det fiskarens nya bästa vän.

Med en självlärande programvara som lär sig om förhållande runt båten så är det inga problem med vindbyar och strömmar. Med sin inbyggda minneskapacitet på 16 Spotlocks kan man enkelt välja vilken Spotlock man vill ligga på och att hoppa mellan Spotlocks görs enkelt med en knapptryckning.I-Pilot JOG funktion (Headingsensor ingår)Har man den nya trådlösa headingsensorn kopplad till I-pilot systemet så finns det en JOGfunktion som gör att man kan hoppa framåt, bakåt, styrbord och babord i 1.5 meters steg.

Trycker man framåt på fjärrkontrollen hoppar den 1.5 meter framåt. Trycker man 2 gånger framåt och en gång åt styrbord hoppar den 3 meter framåt och 1.5 åt styrbord.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024