Sidan innehåller annonslänkar

MOZA CRP Load Cell Pedal Set

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

MOZA CRP Load Cell Pedal SetTa din favoritracing-sim till nästa nivå med MOZA Racing CRP-pedaler. Tillverkade av CNC-aluminiumlegering, är detta ett trepedalset med gasreglage, broms och koppling.

Pedalerna är justerbara och kan konfigureras helt för att uppfylla dina specifikationer och ge en extremt bekväm upplevelse. Detta pedalset har testats omfattande av professionella racers och ingenjörer under utvecklingen för att skapa den mest verklighetstrogna upplevelsen för dig! Tre pedalset med broms, koppling och gasreglageTillverkad av hållbar CNC aluminiumlegeringFullt justerbar för att möta dina specifikationerLastcelltrycksensor klarar 100 kg tryckTrestegskoppling för en verklighetstrogen körupplevelseTestad av professionella racingingenjörer, förare och simracers under FoUMOZA Racing CRP-pedaler är tillverkade av CNC-aluminiumlegering

Detta material är solidt och robust, vilket förbättrar hållbarheten hos detta pedalset och skapar en pålitlig plattform. Huvuddelen av pedalsetet är utfört i svart, med guld- och silverdetaljer för att accentuera vissa funktioner och kurvor.Under forsknings- och utvecklingsprocessen konsulterades proffessionella racingingenjörer, förare och simracers om design och funktioner som används för MOZA Racing CRP-pedaler.

Som ett resultat är detta pedalset banbrytande och innehåller många funktioner som underlättar för en verklighetstrogen körupplevelse.Bromspedalen är utrustad med MOZAs M-Pressure-system. Detta innebär att MOZA Racing CRP-pedalerna använder en otrolig exakt lastcellstrycksensor på bromsen.

Det underlättar konsekvent och noggrann mätning av bromskraften. Dessutom tål den upp till 100 kg tryck.MOZA Racing CRP-pedaler använder en golvmonterad orgeldesign för gasreglaget.

Till skillnad från de andra pedalerna sträcker fotplattan ut spakens hela längd. Detta förbättrar komforten och sätter din fot och pedalen på samma bana.

Som ett resultat kan du njuta av konsekvent prestanda och exakt input för otrolig kontroll.Få den bästa starten i alla tävlingar tack vare trestegskopplingen. MOZA Racing CRP-pedaler har en koppling som har utformats för att ge dig bästa möjliga start.

I det första steget är motståndet lågt, vilket ökar kraftigt när du går till det andra steget. Detta simulerar kopplingsskivans fjäder.

För det sista steget har motståndet ett tydligt fall, vilket säkerställer ett konsekvent beteende vid varje startlinje.MOZA Racing CRP-pedalerna är helt justerbara och konfigurerbara, så att du kan finjustera deras rörelse och motstånd för att passa din körstil. Med de justerbara rattarna kan du anpassa hur långt varje pedal färdas, optimera din komfort och skapa den perfekta passformen.

Dessutom kan pedalvinkeln också konfigureras, vilket möjliggör omfattande alternativ för alla dina favorittitlar.Motståndsnivån påverkar pedalkänslan. Med MOZA Racing CRP-pedaler kan du justera motståndet på kopplingen, bromsen och gasen individuellt.

Detta pedalset innehåller ytterligare fjädrar och dämpningsblock, så att du kan anpassa varje pedals känsla perfekt. Dessutom kan du konfigurera linjäritet med programvaran MOZA Pit House för att finjustera din installation ytterligare.SPECIFIKATIONERMärke MOZA RacingModell CRP-pedalerMaterial CNC aluminiumlegeringMax räckvidd för trycksensor 100 kgGasspjäll Form Orgel golvtypPedalkraft justerbarPedalkraftsvinkel justerbarPedalavstånd justerbart, justerbar pedalspolningPedal Travel JusterbarAnslutning USBStorlek 364 mm x 415,1 mm x 256,5 mmVikt 7,5 kg .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024