MOZA GS V2 Microfiber Leather GT steering wheel (30 cm)

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

MOZA GS V2 Microfiber Leather GT steering wheel (30 cm)Ta din racing-simupplevelse till det yttersta med MOZA Racing GS GT Wheel. Denna D-formade ratt är utrustad med funktioner för att ge dig en verklighetstrogen upplevelse.

Detta återspeglas vackert i dess överlägsna byggkvalitet, tillverkad av gjuten kolfiber och italiensk Alcantara. Gör snabba justeringar av din racing-sim-bil med mängden bandvred och växla mellan växlar med hjälp av magnetpaddlarna med tillfredsställande feedback.

Ergonomiskt formad kommer den här ratten att höja din racing-sim-uppställning.D-formad GT-formelratt för racing-simmarPremiumkänsla med kolfiberram och grepp i micro-fiberMagnetväxel med dubbla kopplingar för en verklighetstrogen upplevelseSekventiellt växelreglage med anpassningsbar RGB-belysningProgrammerbara knappar med mekaniska nycklarUtrustad med MOZA Racings anpassade snabbkopplingsmekanismMOZA Racing GS GT-hjulet är designat för e-sport. Dess ergonomiska form ger enkel åtkomst till alla knappar samt en bekväm känsla i dina händer.

Varje aspekt av dennaa 300 mm D-formade ratt skapades för att maximera inlevelsen.Detta sträcker sig hela vägen till de material som används konstruktionen. MOZA Racing GS GT-Wheel skapar en verklighetstrogen upplevelse och är tillverkad av samma material som används i racerbilar och superbilar.

Ramen och paddlarna är i gjuten kolfiber för sina ikoniska, estetiska och hållbara egenskaper. Handtagen är gjorda av micro-fiber-läder för att lägga till en touch av lyx.Bakom greppen finns kolfiberpaddlarna.

Dessa är magnetiska och är viktade för en tillfredsställande växlingskänsla. MOZA Racing GS GT-Wheel har paddlar med dubbla kopplingar, vilket gör att du kan växla mellan lägena för att passa den racing-sim du spelar.

Dubbelkopplingsläget är särskilt användbart för titlar som F1-serien och iRacing, eftersom det efterliknar bilarna som körs i formellopp.MOZA Racing GS GT Wheel är utrustad med en snabbkopplingsmekanism. Mekanismen är designad internt och gör ratten kompatibel med alla rattbaser som MOZA Racing tillverkar.

Med stor lätthet kan ratten tas från en rattbas och sömlöst installeras på en annan. På några sekunder också.

Dessutom är denna racingratt kompatibelt med hela MOZA Racing-sortimentet, vilket gör att du kan skapa ditt eget racing-sim-ekosystem.Totalt har MOZA Racing GS GT-hjulet tio mekaniska knappar, fem bandrattar, två komprimerbara tumknoppar och två joysticks. Dessa erbjuder omfattande kontroll och inställningar för att justera, även mitt i loppet.

Justera bromsförspänning, traction control, ABS och mer samtidigt som du navigerar kurvorna på dina favorit bana.De tio knapparna har mekaniska tangenter för ett tillfredsställande klick med varje tryck. Dessa kan programmeras för att passa dina behov och är upplysta av RGB-lysdioder.

Dessutom har MOZA Racing GS GT-Wheel tio RGB-lysdioder som kan ställas in för att visa ditt fordons varvtal eller växlingsindikator. Detta kan anpassas med ett urval av sju färger, medan knapparna erbjuder ett urval av åtta.Behåll kontrollen över MOZA Racing GS GT-Wheel tack vare MOZA Pit House.

Det är med denna programvara du anpassar växelbelysningen och programmerar de mekaniska nycklarna. Den kan nås via din dator för justeringar före och efter loppet, eller ladda ner appen via din smartphone för att effektivisera processen mitt under loppet.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024