Sidan innehåller annonslänkar

Marmot Limestone 6P

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Limelight-familjen växer med det nya 6-personers tältet Limestone som är utformat för att klara hela familjen, dina vänner och dina spårvänliga hundar under en natt, helg eller en längre campingvistelse. Om du är en lojal Limelighter är detta superstora partytält det perfekta tillägget till ditt kit för långa, lata campinghelger i bilen till festivalsäsongen från vår till höst med den rymlighet, de lättmonterade funktionerna och det väderbeständiga yttertältet som gör det till en bästsäljare.

Tältet för 6 personer är utformat för att maximera huvudutrymmet och lägerplatsglädje och ger dig två vestibuler, två ingångar och allt utrymme som ditt gäng behöver för att stå upp, sprida ut sig och förvara saker från festival- eller campingplatser till sandstränder och steniga stränder. Zone pre-böjd konstruktion skapar vertikala väggar för rymligare sovplats och större huvudutrymme Fristående design med två D-formade dörrar ger dig bekväm in- och utpassage med två vestibuler för förvaring av utrustning för att maximera den interna användbara golvytan Väderbeständig sömmar-tejpade full täckning med ventilationsöppningar Färgkodade "easy pitch"-klämmor, Stängerna och flyget gör det enkelt att sätta upp tältet snabbt Lampskärmfickan håller säkert din pannlampa för att ge omgivande ljus | Sömttejpad, kättingklippt golv för att hålla vatten ute Invändiga fickor för organisering av små grejer Stånghylsa-klämma-kombination för enkel installation .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Kupoltält från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Jack Wolfskin Exolight III

Kupoltält från Jack Wolfskin

Utforska allt inom Kupoltält från Jack Wolfskin.
Upp till 35% rabatt
Bach Tent Guam 2

Kupoltält från Bach

Utforska allt inom Kupoltält från Bach.
Upp till 35% rabatt
Exped Venus III UL

Kupoltält från Exped

Missa inga bra priser på Kupoltält från Exped.
Upp till 35% rabatt
Bergans Wiglo® Lt V.2 4-Pers Tent

Kupoltält från Bergans

Missa inga bra priser på Kupoltält från Bergans.
Upp till 30% rabatt
Vaude Taurus UL 2P

Kupoltält från Vaude

Här har vi samlat Kupoltält från Vaude.
Upp till 30% rabatt
Marmot Tungsten UL 3P

Kupoltält från Marmot

Visa produkter inom Kupoltält från Marmot.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024