Sidan innehåller annonslänkar

Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Pro 45 Removable Airbag 3.0 är utformad för att uppfylla behoven hos bergsguider och andra experter. Vårt Airbag System 3.0 är pålitligt, långvarigt och ett av de lättaste på marknaden.

Orangea element gör dig mer synlig på avstånd. Optimerade höftbälte och axelremmar samt den nya 3D-formade ryggpanelen ger otrolig komfort och perfekt passform.

För extra bekvämlighet är huvudfacket åtkomligt både uppifrån och genom en blixtlåsöppning på baksidan. När klockan tickar har du all din utrustning omedelbart till hands.

Fäst dina skidor eller snowboard med hjälp av dragremmarna. Förvara din säkerhetsutrustning i det separata orangefärgade facket med hög synlighet.

Ryggsäcken är PFC-fri, och yttertyget och fodret är tillverkade av återvunnet material. Till råga på allt har Pro 45 användbara funktioner som en hjälmhållare, kompressionsremmar på sidorna och öglor för dina stavar och isyxor.

En allkonstnärlig väska som inte snålar med funktioner och säkerhet. EVA-ryggpolstring i två lager med hög densitet, höftbälte och axelremmar med stretchmaterial.

Aluminiumram för optimal lastöverföring Framficka för lavinskyddsutrustning Sidokompressionsremmar Full bakre dragkedja till huvudfacket Integrerad hjälmhållare Termoformad rygg för hög bärkomfort Utrustningsslinga på höftbältet Snowboardhållare Mjukt fodrat gogglefack SOS-etikett med instruktioner för nödsituationer 2 fästen för isyxor och vandringsstavar Diagonal skidhållare Kedjeslinga för att fästa ytterligare utrustning U-ram ökar bärkomforten och lastöverföringen med fastsatta skidor eller snowboards Split board mounting (brädan kan också fästas i två delar) Radioficka Ficka med dragkedja på höftbältet Kompatibel med vätskesystem Ryggsäcken innehåller Removable Airbag System 3.0 (tryckluftspatron ingår inte) pålitligt, lätt och kompakt system med höj- och sänkbart utplaceringshandtag och livligt orange airbagballong. Systemet kan överföras mellan kompatibla ryggsäckar. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Lavinryggsäckar från andra varumärken

Upp till 35% rabatt
Mammut Pro 45 Removable Airbag 3.0

Lavinryggsäckar från Mammut

Missa inga bra priser på Lavinryggsäckar från Mammut.
Upp till 30% rabatt
Scott Sco Pack Patrol E1 22 Kit Black/Grey/SL(short Length)

Lavinryggsäckar från Scott

Här har vi samlat Lavinryggsäckar från Scott.
Upp till 25% rabatt
Pieps Jetforce Bt Pack 35L

Lavinryggsäckar från Pieps

Se produkter inom Lavinryggsäckar från Pieps.
Upp till 25% rabatt
Black Diamond Jetforce Pro Airbag Pack 10L Red

Lavinryggsäckar från Black Diamond

Missa inga bra priser på Lavinryggsäckar från Black Diamond.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024