Sidan innehåller annonslänkar

Master Fitness Pro XT500, Löpband

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Master XT500 är ett riktigt starkt och gediget löpband som har garanti för professionellt bruk. En av de unika egenskaperna som denna modell erbjuder är en negativ vinkel på lutningen.

Detta innebär att motorn är tillräckligt stark för ett krävande moment som det innebär när man springer i nedförsbacke. Motorn är av AC modell som genererar hela 3 hk vid konstant effekt, detta är helt enkelt nödvändigt eftersom maskinen är byggd för att ha en maximal användarvikt av hela 180 Kg.

Löpytan är stor nog att användas av de mest ovana löparna eftersom den är hela 58 x 157 cm. Dämpningen på maskinen är väl tilltagen eftersom det finns 10 st 34 mm gummiklackar under själva löpytan.

Produktbeskrivning

En löpband är en träningsmaskin som simulerar löpning eller gång inomhus. Den kan användas för att förbättra konditionen och styrkan, samt för att bränna kalorier.

Fördelar med att träna med löpband

  • Effektiv träning: löpbandet ger en högintensiv träning som kan bränna kalorier snabbt och förbättra konditionen.
  • Minskar påverkan på lederna: Eftersom löpbandet har en mjukare löpyta jämfört med asfalt eller betong, minskar det påverkan på lederna vilket minskar risken för skador.
  • Komfortabelt och bekvämt: Du kan träna på en löpband när som helst, oavsett väderförhållanden eller tid på dygnet. Dessutom kan du justera hastighet och lutning för att passa din träning.
  • Mångsidig: Löpband kan användas för olika typer av träning, inklusive högintensiv intervallträning, fettförbränning och konditionsträning.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Löpband från andra varumärken

Upp till 40% rabatt
FitNord Sprint 300 Löpband

Löpband från FitNord

Visa produkter inom Löpband från FitNord.
Upp till 33% rabatt
Tunturi Performance T60 Löpband

Löpband från Tunturi Fitness

Här har vi samlat Löpband från Tunturi Fitness.
Upp till 32% rabatt
Master Fitness T30, Löpband

Löpband från Master Fitness

Visa produkter inom Löpband från Master Fitness.
Gymstick GT 1.0 Löpband

Löpband från Gymstick

Visa produkter inom Löpband från Gymstick.
Flow Fitness Runner DTM300i Löpband

Löpband från Flow Fitness

Visa produkter inom Löpband från Flow Fitness.

Se gärna också

FitNord Sprint 150 Löpband -40%

Löpband med maxhastighet 16 km/h för dig som vill motionera medelintensivt hemma på ett löpband med många praktiska och behagliga egenskaper som dämpat löpbord för skonsam joggning, tio träningsprogram och motorstyrd lutning. Uppfällbart för att frigöra utrymme i rummet. Läs mer på sportproffsen.se!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024