Sidan innehåller annonslänkar

Motorola Edge 40 - Nebula Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Motorola Edge 40 Syn att se. Glädje att se.Den vackert eleganta motorola edge 40 har en böjd glasskärm och böjd bakre inlägg som smälter samman sömlöst och skapar en oändlig kant som ser och känns fantastisk.

Framtill är 3D-glasskärmen praktiskt taget fri från ramar. På baksidan passar det böjda inlägget till din hands naturliga konturer.

Den finns också med ett veganskt läderalternativ som erbjuder en mjuk taktil känsla – behaglig att ta vid samtidigt som den ger ett fast grepp. Varje sida möts sömlöst med en precisionsskuren, sandblästrad aluminiumram, vilket bidrar till premiumutseendet och känslan.

Nu med IP68-skydd är motorola edge 40 designad för att tåla damm, smuts och sand – och till och med en dunk under vattnet (1).Utforska vida omkringMed flera avancerade kameror är du fri att utforska din kreativitet utan gränser. Huvudkameran på 50 MP har den bredaste bländaröppningen som finns i en smartphone, en snabbfokuserande omgivande ljussensor, OIS och en massiv 2,0 μm ultrapixel som fångar massor av ljus för skarpare bilder.

Och det är bara början. Passa in 4 gånger mer av scenen i din ram än ett standardobjektiv för hisnande bilder med 13 MP Ultrawide-kameran.

Eller flytta in för extrema närbilder med Macro Vision-objektivet. Och få bildperfekta selfies som du kommer att älska att dela tack vare den främre 32 MP-kameran med Quad Pixel-teknik.Skarp och ljus i alla ljusHuvudkameran på 50 MP har den bredaste bländaröppningen som finns i en smartphone (f/1.4), och släpper in 64 % mer ljus5 för bättre prestanda i svagt ljus och naturliga bakgrunder med mjukt fokus.

Den kombinerar också var fjärde pixel till en massiv 2,0 μm ultrapixel, vilket ger mer ljus för skarpare, ljusare bilder. Och med 32 gånger fler fokuspixlar4 ger omedelbar fokus på alla pixlar dig snabbare och mer exakt prestanda i alla ljus.

Oavsett situation eliminerar OIS oönskade skakningar så att dina bilder är kristallklara. Sensorn för omgivande ljus ger snabbare fokusering när du först öppnar kameran, så att du aldrig missar ett ögonblick.

Och du kan spela in video i 4K-upplösning med HDR i realtid, så att dina berättelser är så detaljerade och minnesvärda som möjligt.Gå ultrabred eller kom näraEn avancerad sensor. Två fantastiska perspektiv.

120º ultravidvinkellinsen fångar det dina ögon ser och passar mer av scenen i din ram än ett standardobjektiv. Macro Vision-objektivet tar dig 4x närmare ditt motiv, så att du ser de minsta detaljerna.Superhögupplösta selfiesTa fantastiska, högupplösta selfies med en dedikerad 32 MP selfiekamera.

Quad Pixel-tekniken kombinerar var fjärde pixel till en för 4x bättre känslighet vid svagt ljus och lysande resultat.Fokusera snabbare från börjanNu kan du fokusera snabbare när du öppnar kameran första gången, så att du inte går miste om de där ögonblicken som är en gång i livet. Sensorn för omgivande ljus mäter omedelbart luxnivån när kameran öppnas, så sensorn behöver inte göra det.

Detta snabbar upp fokustiden, särskilt i situationer med svagt ljus.Orubbliga bilderSkakiga händer behöver inte betyda skakiga bilder. Optisk bildstabilisering (OIS) kompenserar automatiskt mot suddiga bilder och videor på grund av oönskade kamerarörelser, så även när en exponering tar längre tid – till exempel i svagt ljus – lyser klarhet och detaljer igenom.Ta porträtt längreVarför nöja sig med samma gamla samma gamla? Uppnå vackra bakgrundsoskärpa effekter för professionella porträtt.

Du kan till och med spela med intensitetsnivån genom att vrida upp eller ner den. Plus, justera brännvidderna mellan ultrabred (24 mm), bred (motsvarande 35 mm) eller standard (motsvarande 50 mm) för att rama in ditt motiv på det mest smickrande sättet.Vackert suddigtFotografera som ett proffs genom att skapa en vacker bakgrund med mjuk fokus bakom ditt motiv.

I videoläge kan du välja en bokeh-inställning för att automatiskt sudda ut bakgrunden på dina videor med en ny AI-baserad algoritm.Håll dig låst vid handlingenSpela in extrema actionvideor utan att oroa dig för att kameran ska hålla sig jämn. Den nya horisontlåsfunktionen håll .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Mobiltelefon från andra varumärken

Upp till 15% rabatt
Nothing Phone (2) 12+512 - White

Mobiltelefon från Nothing

Utforska allt inom Mobiltelefon från Nothing.
Motorola Edge 40 - Nebula Green

Mobiltelefon från Motorola

Visa produkter inom Mobiltelefon från Motorola.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024