Sidan innehåller annonslänkar

Moto Razr 2022 / 8GB / 256GB

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Möt den nya motorola razr 2022Omarbetat för att ge fler magiska möjligheter i livet. Öppna den ikoniska, kompakta designen för att avslöja en smidig OLED i full storlek display.

Nu med Flex View står den på egen hand i flera vinklar, vilket ger dig nya sätt att interagera, fånga och skapa. Få den mest avancerade kameran i en flip Telefon.

Njut av branschledande Snapdragon® 8+ prestanda. Med motorola razr 2022 är möjligheterna praktiskt taget oändliga.1.

Ikonisk flip-design, moderniserad2. Stor, interaktiv quick view-skärm3.

Helt ny Flex-vy4. 50MP snabbfokuskamera + OIS5.

Branschledande Snapdragon® 8+ prestanda6. Släpp loss din telefon på en stor skärm7.

Kristallklart ljudIkonisk flip-design, moderniserad. Njut av en minimalistisk design med en matt finish som öppnas för att avslöja en smidig, underbar OLED-skärm i full storlek.Stor, interaktiv Quick View-skärm.

Håll kontakten även när telefonen är stängt – ta selfies, skicka meddelanden, hoppa över låtar, få vägbeskrivningar med mera.Helt ny Flex View. Vik din telefon så att den står på egen hand, vilket ger dig nya sätt att interagera, fånga och skapa.50MP snabbfokuskamera + OIS.

Få skarpare, ljusare foton i vilket ljus som helst med den mest avancerade kameran av alla flip-telefoner.Branschledande Snapdragon® 8+ prestanda. Bli först med att uppleva snabbaste, mest kraftfulla snapdragon-processor på en flip-telefon.Släpp loss din telefon på en stor skärm.Förstärk dina videosamtal, mobilspel, och mer på en TV eller skärm med Ready For – utan att öppna telefonen.Kristallklart ljud.Upplev uppslukande Dolby Atmos® i dina hörlurar eller stereohögtalarna och eliminera oönskat bakgrundsbrus vid röstsamtal. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024