Sidan innehåller annonslänkar

Motorola Edge 30 Fusion 8GB / 128GB - Cosmic Grey

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Toppbetyg från Mobil.se "Den har prestandan och en riktigt bra skärm, allt förpackat i ett tunt och lätt format. Skärmen är vidare ljusstark och håller hög klass vilket säkerställer att den gör sig bra i såväl starkt solljus som i andra sammanhang."För mer information läs här Moto Edge 30 FusionMotorola Moto Edge 30 FusionKänn skillnaden med Motorolas Edge 30 Fusion.

Den tunna och perfekt balanserade designen gör mobilen en fröjd att hantera. Tillsammans med den kantlösa och böjda 6,55" pOLED-skärmen får du timmar av underhållning med en uppdateringsfrekvens på 144 Hz.

När batteriet börjar ta slut kan du snabbladda batteriet och få timmar av speltid på bara tio minuter med TurboPower. Hjärtat av Edge 30 Fusion är Snapdragon-processorn som ger dig en hög hastighet och kraftfull prestanda när du spelar spel eller navigerar din smartphone.

• 6,55" 144 Hz pOLED-skärm• 8 GB RAM + 128 GB lagring• Tunn och balanserad design• Trippelkamerasystem• Snabbladdning med TurboPowerTunn design och blixtsnabb skärmMotorola Edge 30 Fusion har en tunn och balanserad design, bara 7,68 mm tjock och väger endast 175 gram vilket gör den smidig att hantera. Utforska ditt favoritinnehåll med symmetriskt böjda, konturerade glaskanter och en sandblästrad aluminiumram.

Du får också en knivskarp bild med verklighetstrogen färgåtergivning på pOLED-skärmen och en blixtsnabb uppdateringsfrekvens på 144 Hz. Trippelkamera för alla tillfällenSkapa nya minnen tillsammans med din Edge 30 Fusion.

Telefonen har ett trippelkamerasystem med linser för alla tillfällen. Den 50 MP fokuskameran ger dig exakta bilder i alla ljus med optisk bildstabilisering.

Vill du få med alla dina vänner i en gruppbild kan du använda vidvinkelkameran med en 13 MP macrolins. Du har också tillgång till en 2 MP djupsensorlins.Fånga skarpa filmer i 4K UHD (30fps) eller FHD (30/60fps).

Även de mest fartfyllda ögonblicken kan filmas i slow motion i 120 fps.Kraftfull prestanda och Dolby Atmos-ljudFå AI-förbättrade spel, smidig kamerainspelning och snabb anslutning tack vare en Qualcomm® Snapdragon™ 888+ 5G-processor och 8 GB RAM och 128 GB lagring. Den snabba prestandan tillsammans med Dolby Atmos-ljudet gör att du kan fördjupa dig i flerdimensionell ljud, oavsett om du lyssnar i hörlurar eller telefonens kraftfulla högtalare när du tittar på film eller spelar spel.Med Motorola Edge 30 Fusion kan du dessutom koppla upp din telefon trådlöst till en TV för att spela spel, ringa videosamtal eller använda valfri app på en stor skärm via Ready For.

Snabbladdning med TurboPowerDet kraftfulla batteriet på 4400 mAh ger din Edge 30 Fusion en lång batteritid på en enda laddning. Tack vare TurboPower-funktionen med 68W snabbladdas telefonen med flera extra timmar på bara några minuter, så att du själv kan välja när det är dags att ta en paus.

Redo för framtidens nätverkMotorola Edge 30 Fusion har stöd för den senaste WiFi-standarden, WiFi 6, som är otroligt snabb i jämförelse med sina föregångare. Ladda ner dina favoritprogram på bara sekunder och njut av alla fördelarna som nästa generations snabba Wi-Fi-nätverk för med sig.

Motorola Edge 30 Fusion är också redo för 5G. Det betyder att du direkt kommer kunna dra nytta av fördelarna när 5G-nätet byggs ut.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024