Sidan innehåller annonslänkar

Motorola Edge 40 Pro / 12 GB / 256 GB - Lunar Blue

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Motorola Edge 40 ProKantlös skärm och gränslös prestanda säg hej till Motorola Edge 40 Pro! Mobiltelefonen ligger skönt i handen, och tack vare kraftfulla Corning® Gorilla® Glass Victus® är skärmen skyddad mot tapp och stötar Det högupplösta trippelkamerasystemet levererar vackra fotografier i alla sorters ljus och situationer, oavsett vad det är du vill föreviga.

Med en uppdateringsfrekvens på 165 Hz kan du låta dig uppslukas helt av den 6,67" stora POLED-skärmen. När batteriet är på väg att ta slut kan du känna dig helt lugn på bara 6 minuter laddas telefonen upp med tillräckligt batteri för resten av dagen.Uppslukande 165 Hz-displayMed sina kurvade kanter ser Motorola Edge 40 Pro riktigt bra ut samtidigt som den känns bra i handen.

Den matta baksidan känns silkeslen och framsidan skyddas av kraftfulla Corning® Gorilla® Glass Victus®. Den kantlösa 6,67” POLED-displayen bjuder på en miljard nyanser av färg och en uppdateringsfrekvens på 165 Hz, vilket ger en uppslukande och sömlös upplevelse.

Branschledande Snapdragon® 8-prestandaNjut av snabb prestanda och massor av lagring tack vare en Qualcomm® Snapdragon™ 8 gen 2-processor, 12 GB RAM och 256 GB lagring. Med Motorola Edge 40 Pro kan du dessutom koppla upp din telefon trådlöst till en TV för att spela spel, ringa videosamtal eller använda valfri app på en stor skärm via Motorolas Ready For-funktion.Låt kreativiteten flöda med trippelkameranDet briljanta trippelkamerasystemet hjälper dig ta underbara porträtt, spektakulära landskapsbilder och detaljerade närbilder, alltid med grymt resultat.

Optisk bildstabilisering ser till att dina foton är skakfria och kristallklara, både på dagen och under mörkare förutsättningar. Med ultravidvinkel-linsen får du med allt i bilden, och teleobjektivet lägger fokus där det bör vara när du vill ta porträttbilder och verkligen lyfta fram den du fotograferar.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024