Sidan innehåller annonslänkar
MRS

MRS Adventure X2 (ab) With Iss Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mrs Adventure X2 (ab) With Iss (Internal storage System) är en kompakt packraft för två personer, som kommer med med löstagbara säten och integrerat packsystem. För att hålla vikten nere är det inte så mycket extra plats.

Kan även användas som packraft för en person om du är väldigt lång. Bekvämt ryggstöd för den främre paddlaren är standard på Adventure X2.

Ryggstödet är uppblåsbart och stöds av 6 punkter vilket ger dig bra komfort. Ryggstödet har snabbfäste så det går enkelt att ta bort vid behov av mer utrymme som en hund eller en liten extra familjemedlem.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Packrafts från andra varumärken

MRS Nomad S1 Green

Packrafts från MRS

Visa produkter inom Packrafts från MRS.
Saimaa Kayaks Packraft Trek

Packrafts från Saimaa Kayaks

Visa produkter inom Packrafts från Saimaa Kayaks.

Se gärna också

Saimaa Kayaks Packraft Trek

Saimaa Kayaks Packraft Trek är på grund av sin mångsidighet kollektionens mest populära packraft. Hos Trek hittar du de viktigaste packraft-egenskaperna för allmänt bruk: ett långt och brett skrov, god bärkapacitet (150 kg) och lätt vikt (2,5 kg). Trots sin kompakta transportstorlek lämpar sig den breda och stabila Trek även för större paddlare, och har gott om plats för utflyksutrustning. Packraftens vikt är trots det endast 2,5 kg, så den är idealisk att ta med sig på vildmarks- och naturfärder. Tack vare sin lilla packvolym (30 x 30 x 15 cm) lämpar den sig också väl som vattentransportmedel för familjens båtfolk, bilister eller cyklister. Den avtagbara fenan och packraftens längd på mer än 2,5 meter ger den god kursstabilitet vid paddling, erbjuder en rymlig interiör (140 cm x 38 cm), och har till och med plats för en hund! Utan fena är packraften väldigt smidig för användning i smalare flodsektioner eller barns lekfulla paddling! Packraften erbjuder tack vare sina straps på pontonens ytterkanter (8 st.) goda möjligheter att spänna fast utrustning och andra individuella lösningar. Den lätta aluminiumpaddeln försedd med blad i plast är 225 cm lång och väger 950 g. Paddeln kan demonteras i fyra delar, så den kan transporteras i ett litet utrymme. Paddeln har tre olika justeringsmöjligheter för bladvinkeln och avrinningstapp på bladet och skaftet. Paketet innehåller allt du behöver: en paddel, ett uppblåsbart säte och ryggstöd, en fena, en pumpsäck för att fylla packraften, en bärväska för transport och reparationsmaterial. Tillverkad av slitstarkt och rivtåligt TPU-nylonmaterial: pontoner 210D, golv 420D TPU-Nylon. Packraften har två års garanti. EGENSKAPER HOS SAIMAA KAYAKS PACKRAFT TREK Yttermått 252 x 94 cm, innermått 140 x 38 cm Vikt 2,5 kg, bärkapacitet 150 kg Pontonens diameter är 28 cm, materialet 210D 0,33 mm TPU Nylon Botten 420D 0,45 mm TPU Nylon Packvolym: 30 x 30 x 15 cm

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024