Sidan innehåller annonslänkar
MRS

MRS Microraft Extra Long With Iss Green

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mrs Microraft Extra Long With Iss Green är en förlängd version av Microraft (40cm längre). Förens flytkraft och utrymme har utökats avsevärt.

Microraft Extra long är den perfekta packraften för längre personer, eller om du ska ha mycket packning. Denna version har även ett ISS packsystem integrerat för att lättare kunna packa dina saker.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Packrafts från andra varumärken

MRS Nomad S1 Green

Packrafts från MRS

Visa produkter inom Packrafts från MRS.
Saimaa Kayaks Packraft Trek

Packrafts från Saimaa Kayaks

Visa produkter inom Packrafts från Saimaa Kayaks.

Se gärna också

MRS Adventure X2 (ab) With Iss Green

Mrs Adventure X2 (ab) With Iss (Internal storage System) är en kompakt packraft för två personer, som kommer med med löstagbara säten och integrerat packsystem. För att hålla vikten nere är det inte så mycket extra plats. Kan även användas som packraft för en person om du är väldigt lång. Bekvämt ryggstöd för den främre paddlaren är standard på Adventure X2. Ryggstödet är uppblåsbart och stöds av 6 punkter vilket ger dig bra komfort. Ryggstödet har snabbfäste så det går enkelt att ta bort vid behov av mer utrymme som en hund eller en liten extra familjemedlem. Specifikation Yttre längd & - bredd: 305 x 96 cm Inre längd & - bredd: 175 x 34 cm Tubdiameter: 31 cm Packmått: 60 x 40 x15 cm Vikt: 4,4 kg Rekommenderad last: 150 kg Maxlast: 188 kg

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024