Madshus Redline 3.0 Skate F3 Längdskidpaket

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Madshus Redline 3.0 F3 är ett par skateskidor för långsammare förhållanden och mjukare underlag, som representerar själen av det Redline står för formgivningsbeslut grundar sig på erfarenheter från tävlingar på högsta nivå, och därmed tillhandahålles de snabbaste skidorna som går att producera. Längdskidorna använder Tuned Dynamic Response-teknologi för att ge maximal energiutväxling och bibehålla optimal glidyta under hela åkrörelsen - vilket förbättrar snökänslan och bibehåller farten.

Redline 3.0 F3 är byggd med kortare tryckzoner och ett revolutionerande koncept med styrspår endast på bakre delen. En sådan design är överlägsen i mjukare eller långsammare snö där det tekniskt måste gås ner på lägre växlar för att behålla framåtrörelsen.

Genom att ta bort styrskåran på främre tryckzonen är det nu lättare att vrida skidan till rätt position för att behålla högre växlar och fart längre upp i backarna. Madshus Redline 3.0-serien är det absolut senaste inom raceteknologi som gång på gång bevisats ge bättre framfart i tester och på världscuptävlingar.

Redline 3.0 är helt nyutvecklade racingskidor i högsta världsklass. De är resultatet av ett nytt sätt att tänka runt dynamik gällande spannets utformning/egenskaper och därmed rörelseenergins påverkan i tryckzonerna för att utveckla snabba skidprodukter.

Teknisk specifikation Längd 172-192 RSL/5 Dimension (Sidecut) 41-44-44 Vikt 950 g / 187 cm (per par) Kärna PR 100X & Triaxial Carbon Construction. Bas P300 Nano.

Spann Skate Medium/ Madshus Speed Tip Cold. Bindningsplatta NIS 7.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Skidpaket från andra varumärken

Upp till 25% rabatt
Atomic Redster S8 Gen S Skate

Skidpaket från Atomic

Här har vi samlat Skidpaket från Atomic.
Madshus Panorama M62 Turskidpaket

Skidpaket från Madshus

Se vad Madshus har inom Skidpaket.
Fischer Rcs Skate Plus Längdskidpaket

Skidpaket från Fischer

Visa produkter inom Skidpaket från Fischer.
Salomon XC Skis S/Lab Skate Längdskidpaket

Skidpaket från Salomon

Visa produkter inom Skidpaket från Salomon.
Rossignol X-Ium Dp Premium Längdskidpaket

Skidpaket från Rossignol

Utforska allt inom Skidpaket från Rossignol.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024