Sidan innehåller annonslänkar

Master XT12 Power Rack

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Denna robusta Master XT12 Power Rack skivstångställning är ren lycka i stål för din hemmaträning! Detta högklassiga och robusta powerrack är tillverkat av en 60 x 60 mm ram som tillåter en maximal belastning på upp till 270 kg Passar också bra för användning tillsammans med en bänk, till exempel för bänkpress och axelpress.

Det integrerade chinsräcket är böjt på sidorna, vilket möjliggör flera olika grepp för chin-ups. J-krokarna och säkerhetsarmarna har ett nylonhölje som skyddar skivstången från repor och dämpar ljudet från träningen.

Säkerhetsarmarna har ett patenterat magnetiskt låssystem. I skivstångställningen ingår J-krokar och säkerhetsarmar.

Stället passar för användning med skivstänger med ett innermått på 1 300 mm. Tack vare sin konstruktion är XT12 mycket robust även vid tung användning och behöver inte bultas fast i golvet.

Teknisk information Ramrör 60 × 60 mm Längd 1 300 mm Bredd 1 200 mm Höjd 2 150 mm Maximal belastning 270 kg Maximal belastning på chinsräcket 115 kg 2 x J-krokar och 2 x säkerhetsarmar ingår. Vikt 78 kg (OBS Skivstänger säljs separat.) Beställ den robusta och kraftfulla Master XT12 Power Rack skivstångställningen från Sportproffsen nu och njut av träningsglädjen!

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024