Sidan innehåller annonslänkar

Marmot Bantamweight 15 Short

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Marmot Bantamweight 15 Short är en lätt och varm dunsovsäck i kortare modell, som är perfekt för dig som vill kunna röra dig fritt för att bättra kunna njuta av naturen mellan vår och höst. Den ultralätta dunisoleringen är extremt packbar, och gör att sovsäcken kan packas ner i en liten ryggsäck, samtidigt som den är alldeles lagom för att du fortfarande ska få en mysig och skön natts sömn.

Dunet är även fördelat i sovsäckens kurvade bafflar, som förhindrar att dunet flyttar på sig, och behandlat med Down Defender för förbättrad vattenresistens. Sovsäcken har även en dragkedja på mitten för enkel åtkomst, dragsko i huvan, och en smal passform som reducerar vikten och ökar värmeeffektiviteten.

ISO-testad för temperatur. Specifikation Komforttemperatur -3 °C Limit temperatur -10 °C Extremtemperatur -29 ??°C Vikt 632 g Invändig längd 189 cm Kroppslängd 168 cm Bredd (axel / höft / fot) 145 / 133 / 112 cm Packmått (längd / diameter) 32 / 16 cm Skalmaterial 100% nylon mini ripstop Foder 100% nylon mini ripstop Isolering 900+ Fill Power RDS-dun med Down Defender Fyllnadsvikt 460 g .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sovsäckar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Marmot Lithium Short

Sovsäckar från Marmot

Se vad Marmot har inom Sovsäckar.
Upp till 25% rabatt
Rab Mythic Ultra 360 Extra Long

Sovsäckar från Rab

Missa inga bra priser på Sovsäckar från Rab.
Upp till 14% rabatt
Helsport Rago Superlight Winter Long Graphite

Sovsäckar från Helsport

Se produkter inom Sovsäckar från Helsport.
Therm-a-rest Hyperion 20 UL Bag Reg

Sovsäckar från Therm-a-rest

Se produkter inom Sovsäckar från Therm-a-rest.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024