Sidan innehåller annonslänkar

Marmot Lithium

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Detta är en automatöversatt text Tanka bränsle på ditt nästa backpackingäventyr under minusgrader i den ultralätta, miljövänliga litium -19° sovsäcken, som har en ny hållbar ExpeDry vattenavvisande teknik som ökar prestandan och minskar torktiden för din dunsäck. Med en optimal ISO-testad komfort som presterar långt under noll, packar Lithium allvarlig värme i en superpackbar 800-fillig dunsäck som är utformad för att enkelt stoppas in i vilken övernattningsryggsäck som helst.

De nya gaspåsarna, som är en favorit för vandringar, ger lättviktsvärme som är lätt för jorden - perfekt när du vill maximera kilometer eller hastighet i bergen och minimera vikt och utrymme i din ryggsäck. Om du planerar att gå utan tält kan du räkna med att den snabbtorkande ExpeDry fungerar som en bivy-säck på kall, våt eller snöig mark eller avsatser.

Egenskaper Ultralätt och packbart certifierat 800+ fill power gåsdun med miljövänlig ExpeDRY vattenavvisande finish som ökar prestanda och hållbarhet med minskad torktid. Anti-snag glidare på huvuddragkedjan och nedfällbar andra dragkedja ger extra ventilation och enkel åtkomst i och ur sovsäcken Anatomiskt utformad fotbox med omslutande konstruktion ökar värmen Smidiga, böjda bafflar minskar dunet från att förskjutas, vilket ökar hållbarheten och minskar inkonsekventa uppvärmning inuti säcke ISO-testat för tillförlitlig temperatur- och komfortklassning Stopp- och förvaringssäck ingår .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Sovsäckar från andra varumärken

Upp till 30% rabatt
Marmot Lithium Short

Sovsäckar från Marmot

Se vad Marmot har inom Sovsäckar.
Upp till 25% rabatt
Rab Mythic Ultra 360 Extra Long

Sovsäckar från Rab

Missa inga bra priser på Sovsäckar från Rab.
Upp till 14% rabatt
Helsport Rago Superlight Winter Long Graphite

Sovsäckar från Helsport

Se produkter inom Sovsäckar från Helsport.
Therm-a-rest Hyperion 20 UL Bag Reg

Sovsäckar från Therm-a-rest

Se produkter inom Sovsäckar från Therm-a-rest.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Smartjakt.se 2024